Επιτέλους γλάστρες

Επιτέλους γλάστρες

Πλέον και αυτό το κενό της κυπριακής αγοράς καλύφθηκε και μάλιστα πέρα από κάθε προσδοκία

Την εποχή που το επόμενο hip επάγγελμα είναι οι plant whisperers, οι millennials μιλούν στα φυτά τους περισσότερο από ότι στην έρημη τη μάνα τους και η εξειδίκευση έχει φτάσει σε σημείο να ανοίγουν μαγαζιά που πωλούν αποκλειστικά και μόνο τρίγωνα φούξια κουμπιά, σε αυτή την εποχή, στην Κύπρο ΔΕΝ υπήρχε ένα κατάστημα το οποίο να πωλεί αποκλειστικά και μόνο γλάστρες. Απίστευτο; Κι όμως! 


Γράφει η Πέγκυ Σπινέλη


Μην ανησυχείτε απανταχού φίλοι των φυτών. Πλέον και αυτό το κενό της κυπριακής αγοράς καλύφθηκε και μάλιστα πέρα από κάθε προσδοκία. Το The Bungalow Collection, δια χειρός και αισθητικής της Κάντυ Μανιουδάκη άνοιξε και είναι υπέροχο. Πέρα από υπέροχο, είναι οικονομικά υπέροχα προσιτό! Respect! h

Για όσους νεαρούς δεν γνωρίζουν ποια είναι η Κάντυ Μανιουδάκη, να ενημερώσουμε πως υπήρξε fashion editor του κυπριακού Harper’s Bazaar τότε που στην Κύπρο είχαμε περιοδικά μόδας, fashion weeks, σχεδιαστές μόδας και τη ψευδαίσθηση πως όλο αυτό θα μπορούσε να είναι βιώσιμο και αναπτύξιμο.  yy

Ανήκει στη μειοψηφία των ανθρώπων που είναι ανεπιτήδευτα κομψοί και εκλεπτυσμένοι. Έχει αυτό το μαγικό χαρακτηριστικό που λίγοι άνθρωποι κατέχουν πηγαία, να ξεχωρίζει όμορφα, αλλά όχι ινσταγκραμικά και επιφανειακά. Ουσιαστικά. Έχει στυλ, επειδή έχει αισθητική, αν καταλαβαίνεις τη διαφορά. 

Η Κάντυ μας κατέχει το design είτε αυτό είναι fashion, είτε interior. Πριν το The Bungalow Collection, είχε ανοίξει το υπέροχο κατάστημα με έπιπλα και διακοσμητικά, Moshi Moshi, ενώ αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Yume Kaftans, τη σειρά με τα καφτάνια που σχεδιάζει με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου. 

Το κατάστημα που άνοιξε πριν απο λίγο καιρό ανακαινίστηκε πλήρως από τα χεράκια και την αισθητική της Κάντυ. 2

Ονομάστηκε The Bungalow Collection, καθώς σύμφωνα με την ίδια το Bungalow, θυμίζει εξοχή, ένα σπίτι στη φύση γεμάτο πράσινο και η επιλογή της γλάστρας έγινε γιατί πρόκειται για ένα προϊόν που δεν υπήρχε. Ενώ τα φυτά επιδιώκουμε να τα βάζουμε στο σπίτι, η επιλογή σε γλάστρες ήταν πολύ περιορισμένη. 

Στο The Bungalow Collection, θα βρείτε γλάστρες σε διαφορετικά μεγέθη, χρώματα, σχήματα, design και αισθητική. 

Όλα τα προϊόντα εισάγονται από το Βιετνάμ, χώρα με μεγάλη παράδοση στην κεραμική τέχνη. 

Η γλάστρα αποτελεί και εξαιρετική ιδέα για δώρο. Δεν θα χρειαστεί να την κουβαλήσετε. Υπάρχουν τα vouchers που θα κάνουν την ζωή σας πολύ πιο εύκολη. 

Ευγενίας & Αντωνίου Θεοδότου 2Ε, Άγιος Αντώνιος 1060, τηλ 22 100 692.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Χασάν και ο Αλέξανδρος φτιάχνουν το ελαιόλαδο της ειρήνης


 

Loader