Για τον Γιώργο Κουντούρη ο πολιτικός πολιτισμός δεν είναι σχήμα οξύμωρο

Για τον Γιώργο Κουντούρη ο πολιτικός πολιτισμός δεν είναι σχήμα οξύμωρο

To Lunch Break Challenge συνεχίζει το βιολί του αυτή τη φορά σε συγχορδία με τον μαέστρο και αριστίνδην υποψήφιο του ΔΗΚΟ

O μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου Γιώργος Κουντούρης κατεβαίνει αριστίνδην υποψήφιος με το ΔΗΚΟ και με σύνθημα “πολιτικός πολιτισμός” - όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό το τελευταίο για τα κυπριακά δεδομένα (εξηγεί γιατί επιμένει πως είναι εφικτό). 

Ο Γιώργος Κουντούρης απαντά με εχμ μαεστρία σε ερωτήσεις για το “Εγώ ο Πολίτης” και τη φιλορωσική του φήμη, για τις κατηγορίες και τις εχμ ενορχηστρωμένες επιθέσεις εναντίον του με αφορμή τη θητεία του στην ΣΟΝΚ αλλά και για το πόσο ειρωνικό είναι να δέχεται σκληρή κριτική το “Εγώ ο Πολίτης” από τον εχμ “Πολίτη”. 

Αισθάνεται... δεύτερο βιολί που συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο άλλου κόμματος; Τι σχέση έχει το ΔΗΚΟ με τη μουσική πέρα από το ότι συνεχίζουν το βιολί τους με τον Γενικό Ελεγκτή; Είναι αλήθεια πως ο Λούης Πατσαλίδης ψηφίζει Κουντούρη... κυριολεκτικά δαγκωτό; Ενα Lunch Break Challenge Και τι πιο ταιριαστό φινάλε εκπομπής με δύο ανθρώπους που φημίζονται ότι συνεχίζουν το βιολί τους; Αβάντι μαέστρο!

Loader