Μετά από αυτό το LBC θα θέλετε κι εσείς περισσότερη Μαρίνα Σάββα

Μετά από αυτό το LBC θα θέλετε κι εσείς περισσότερη Μαρίνα Σάββα

Το ΑΚΕΛ δεν ξέρει τι χάνει κρατώντας αυτό το διαμάντι στα μετόπισθεν

Η διευθύντρια του γραφείου του Άντρου Κυπριανού δεν είναι ακριβώς από τα πρώτα πρόσωπα που σου έρχονται στο μυαλό εάν σου ζητηθεί να πεις μερικούς γνωστούς ΑΚΕΛικούς. Για την ακρίβεια η Μαρίνα Σάββα μετά τον γάμο της με τον Χρήστο Χριστόφια (και τα πυρά που δέχθηκε για το όχι-ακριβώς-και-τόσο-σοσιαλιστικό Vera Wang νυφικό της) περιορίστηκε στο πόστο της στην Εζεκία Παπαϊωάννου χωρίς να αποτελεί αυτό που λέμε “στέλεχος πρώτης γραμμής”, άλλωστε οι φιλοδοξίες της -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν δείχνουν να πηγαίνουν κάπου πιο πέρα.

Μπορεί βέβαια να μην αποτελεί την πρώτη επιλογή (εδώ που τα λέμε ούτε δεύτερη ή τρίτη) για κάποιο τηλεοπτικό debate με στελέχη άλλων κομμάτων, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν εκφράζει δημόσια την (πολλές φορές έντονη) άποψή της - να’ ναι καλά τα σόσιαλ μίντια, ένα τερέν που η Μαρίνα χειρίζεται επιδέξια με καυστικά, επικριτικά, κυρίως αντιδεξιά, αντισυναγερμικά και αντικυβερνητικά σχόλια σε καθημερινή σχεδόν βάση. 

Θα περίμενε κανείς ότι ένα στέλεχος με κοφτερό μυαλό, καυστικό χιούμορ και on line επιδεξιότητα θα ήταν τουλάχιστον πρώτης γραμμής ή έστω να είχε αναρριχηθεί ψηλά στη σκάλα της ΑΚΕΛικής ιεραρχίας. Ας όψεται όμως η κάπως αναχρονιστική νοοτροπία που επικρατεί στους κόλπους τους -υποτίθεται προοδευτικού- κόμματος σε ό,τι αφορά την ανέλιξη των γυναικών που φαίνεται να σταματά στο βουλευτιλίκι και την ΠΟΓΟ. Σε έναν εχμ... ΑΚΕΛικά πλασμένο κόσμο η Μαρίνα Σάββα θα μπορούσε να διεκδικήσει τη θέση του γενικού γραμματέα αντί να φροντίζει τα γραφειοκρατικά της.

Επειδή ως γνωστόν το Launch Break Challenge ψοφάει για underdogs, η Μαρίνα Σάββα δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ μας. Και δικαιωθήκαμε πλήρως. Γιατί παραμένει ευθύς, ατάραχη, ετοιμόλογη και καυστική και on camera, κάτι που πρέπει να δουν εκεί στην Εζ. Παπαϊωάννου και να αναθεωρήσουν την απόφασή τους να την κρατάνε στα μετόπισθεν.

Loader