Μίλτο, γιατί επενδύσατε σε online και όχι τηλεοπτικό show;

Μίλτο, γιατί επενδύσατε σε online και όχι τηλεοπτικό show;

Σύντομη και feel good κουβέντα με τον Bacardi Manager Μίλτο Χατζημιχαήλ, με αφορμή το νέο bartending show

Προβλήθηκε μόλις χθες στην AVANT GARDE το πρώτο επεισόδιο του Last Bartending Standing, του νέου διαδικτυακού show που είναι αφιερωμένο στη θαυμαστή τέχνη του bartending.

Τα κόκτειλ που θα διαγωνίζονται θα έχουν ως βάση τους το τζιν και συγκεκριμένα το Bombay Sapphire, μας λέει ο Μίλτος Χατζημιχαήλ, μάνατζερ της Bacardi στην Κύπρο.

 

The Last Bartender Standing λοιπόν! Τι σας οδήγησε στην απόφαση να επενδύσετε σε ένα διαδικτυακό και όχι τηλεοπτικό show;

Σίγουρα το target audience των bartenders είναι περισσότερο στο διαδίκτυο παρά στην τηλεόραση ενώ ας μη ξεχνάμε πως γενικώς ζούμε σε μια digital εποχή και τα διαδικτυακά media έχουν μπει στη ζωή και στα σπίτια όλων, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η τέχνη του bartending έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια. Τι πιστεύετε πως κάνει έναν καλό bartender;

Αν και λίγο καθυστερημένα η αλήθεια, ακολουθούμε κι εμείς στην Κύπρο τις σύγχρονες τάσεις των μεγαλύτερων χωρών και εξελισσόμαστε. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μείνουμε πίσω στο bartending!

Νομίζω πως η δημιουργικότητα συνδυασμένη με γνώση είναι τα δύο απαραίτητα στοιχεία που συνθέτουν έναν καλό bartender. Πρέπει επίσης ν’ αγαπά αυτό που κάνει!

Tι θα δούμε στις οθόνες μας; Τι θα περιλαμβάνει το show και ποια η συμμετοχή της BACARDI;

Μια από τις διαχρονικές φιλοσοφίες της BACARDI είναι να επενδύει και να εξελίσσεται συνεχώς στον ευρύτερο τομέα των bars και των bartenders. Εξού και ο μεγαλύτερος διαγωνισμός κοκτέιλ παγκοσμίως, το περίφημο BACARDI LEGACY. 

Στις οθόνες μας λοιπόν θα δούμε ένα Gin Cocktail διαγωνισμό, με βάση των ποτών το BOMBAY SAPPHIRE. Επιλέξαμε τρεις bartenders από τα καλύτερα μαγαζιά του κλάδου στη χώρα μας, για να διαγωνιστούν για το καλύτερο Bombay Sapphire cocktail, μέσα από μια διαδικασία που νομίζω θα ήταν σωστότερο να τη δείτε παρά να σας την εξηγήσω. Πέρα από την εμπειρία συμμετοχής, ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να πετάξει μέχρι το Λονδίνο για να επισκεφτεί το Bombay Distillery. 

Πείτε μας λίγα λόγια λοιπόν και για το Bombay Sapphire Gin! Το συστήνετε για να το πίνουμε σπίτι; Γενικά ποια ποτά μας συστήνετε για το σπίτι;

Από τα μαροκινά μούρα cubeb, στα καρύκευματα των δυτικό-αφρικανικών σιταριών παραδείσου, το κάθε ένα από τα δέκα πολύτιμα βότανα μας, επιλέγονται για να φέρουν και να προσθέσουν κάτι στο τζιν μας. Μοναδικά αποστάγματα ενώνονται για να δώσουν στο Bombay Sapphire την δελεαστική, λεία και σύνθετη γεύση του.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα για το σπίτι, όπου συνήθως θέλουμε ένα ποτό/cocktail που είναι εύκολο να γίνει και χωρίς πολλά επιπρόσθετα. Από το απλό Gin & Tonic στο πιο εξειδικευμένο για τους πιο γνώστες και τους πιο τολμηρούς. Όπως υποδεικνύει η καμπάνια του Bombay Sapphire ‘Stir your creativity’, ας αφήσουμε τη δημιουργικότητα μας να οργιάσει!

Δες το πρώτο επεισόδιο του show εδώ

JFJFJF

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣΟ COO της Louis Hotels μάς μιλά για το νέο bartending show

Loader