Ο Αβραάμ θέλει να πάει με έλκηθρο στον Βόρειο Πόλο

Ο Αβραάμ θέλει να πάει με έλκηθρο στον Βόρειο Πόλο

Για καλό σκοπό, για το περιβάλλον

Μας ζητά να τον βοηθήσουμε με τη ψήφο μας σε ειδική σελίδα στο Facebook

30 συμμετέχοντες από όλο τον πλανήτη, 200 εξειδικευμένοι σκύλοι που σέρνουν έλκηθρα στα χιόνια και μια απόσταση 300 χιλιομέτρων Αρκτικής Ερήμου.

Αυτός είναι σε αριθμούς ο διαγωνισμός Fjällräven Polar, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο τα τελευταία 22 χρόνια και στον οποίο φέτος θέλει να συμμετάσχει και ο Αβραάμ Θεμιστοκλέους απο τη Λάρνακα, ο οποίος αν καταφέρει να επιλεγεί θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και θα γίνει ο πρώτος Κύπριος που θα διασχίσει με έλκηθρο τον Αρκτικό Κύκλο, για καλό σκοπό, για την κλιματική αλλαγή.

«Το κάθε άτομο θα έχει το δικό του έλκηθρο και έξι σκύλους και για έξι μέρες θα πρέπει να διασχίσουμε τον Αρκτικό Κύκλο σε μια απόσταση 300 χιλιομέτρων απο τη Σουηδία μέχρι τη Φιλανδία», διευκρινίζει στην AVANT GARDE ο Αβράαμ.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς γίνεται κανείς brand ambassador ενός ποτού;


«Θέλω να το κάνω επειδή είναι εμπειρία ζωής» , συμπληρώνει. «Φέτος γίνομαι 33 ετών, το έτος είναι 2020 και αν το καταφέρω θα είμαι ο πρώτος Κύπριος στην ιστορία που συμμετείχε στον διαγωνισμό. Είμαι άνθρωπος της φύσης και των ζώων, αγαπώ το adventure και τα sports. Είναι δύσκολο να τα καταφέρω αφού η Κύπρος είναι μικρή χώρα και γίνεται μέσω ψηφορορίας στο Facebook, δεν είναι όμως ακατόρθωτο. Διαγωνίζομαι με δεκάδες άλλα άτομα που όπως κι εγώ εκπροσωπούμε τη Μεσόγειο» . 

Αν θέλεις να βοηθήσεις τον Αβραάμ να πετύχει ψηφίσε διαδικτυακά εδώ.

agagaga

Loader