Ο Δημήτρης Παπαδάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Μαρίνο

Ο Δημήτρης Παπαδάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Μαρίνο

Αλλά όχι αυτόν που νομίζετε

Μετά την επεισοδιακή του διαγραφή από την ΕΔΕΚ θα πίστευε κανείς πως ο Δημήτρης Παπαδάκης θα το σκεφτόταν δυο φορές πριν ξαναμιλήσει με... Μαρίνο, ευτυχώς κάθε άλλη ομοιότητα με τον Σιζόπουλο εξαντλείται εκεί.

Ο ευρωβουλευτής της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών (“παραμένω ΕΔΕΚίτης άσχετα εάν με έχουν διαγράψει από τα κατάστιχά τους” λέει με το καλησπέρα) υπήρξε πρωτοπόρος στα... ενοχοποιητικά βίντεο πολύ πριν ο Συλλούρης μας κλείσει το μάτι στην κάμερα του Al Jazeera, ενώ η άγρια κόντρα του με τον Μαρίνο Σιζόπουλο που κατέληξε στη διαγραφή του από το κόμμα, ήταν ότι πιο συναρπαστικό είχε να συμβεί στην ΕΔΕΚ εδώ και δεκαετίες (επισκιάστηκε από τον πρόσφατο ρόλο της ως ρυθμιστή στην υπερψήφιση του προϋπολογισμού). Πάντως εμφανίζεται προβληματισμένος για την πορεία που έχει ακολουθήσει το κόμμα του - μια άποψη που τελευταία συμμερίζονται όλο και περισσότεροι. 

Ό,τι και να του συμβεί πάντως, ο Δημήτρης Παπαδάκης σκοπεύει να ολοκληρώσει τη θητεία του, έστω και χωρίς τη στήριξη της ΕΔΕΚ ενώ παράλληλα μελετά τις επόμενες κινήσεις του. Φυσικά, δεν χάνει το χιούμορ του και απαντάει σε κάθε ερώτηση, πρόκληση ή μπηχτή που του ρίχνουμε στην κάμερα του Lunch Break Challenge. Άλλωστε, δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να την πει σε έναν Μαρίνο, έστω κι αν δεν είμαι ο σωστός.

Loader