Ο Κώστας είναι ο νέος πρωταγωνιστής του διαδικτύου

Ο Κώστας είναι ο νέος πρωταγωνιστής του διαδικτύου

Ο ίδιος «επέζησε» μετά το βιντεάκι του και μίλησε στην Avant Garde

Βιντεάκια κυκλοφορούν αβέρτα αυτό το διάστημα στο διαδίκτυο, κάποια επιτυχημένα και άλλα λιγότερο. Μερικά με καλαίσθητο χιούμορ και αρκετά που δεν κατάφεραν να κεντράρουν τον στόχο

Συνέντευξη στην Νίκολα Καρατζιά

Το βιντεάκι όμως του Κώστα Ριμή, το βρήκαμε τόσο αβίαστα αστείο, που θεωρήσαμε πως αξίζει να μάθουμε τουλάχιστον τα «βασικά» για τον ίδιο, όπως το αν όντως «υποφέρει» όσο ισχυρίζεται στον φακό και αν η σύζυγός του το βρήκε εξίσου διασκεδαστικό με εμάς.

Κ. Κώστα, «δεινοπαθείτε» όντως αυτές τις ημέρες στο σπίτι, όπως περιγράφετε στο βίντεό σας;

Προς Θεού, ούτε κατά διάνοια. Αντιθέτως περνούμε όντως πολύ καλά στο σπίτι. Αν και δυστυχώς, η αφορμή που βρεθήκαμε οικογενειακώς για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα –αδιάκοπα- δεν είναι ευχάριστη, ωστόσο, το γεγονός ότι είμαστε όλοι μαζί στο σπίτι είναι πολύ ωραίο.

Πώς προέκυψε το βιντεάκι; 

Ήταν εντελώς αυθόρμητο. Είχα δει παρόμοια βίντεο με αρρώστους που δεν μιλούσαν και απλώς σήκωναν κόλλες Α4, με αναγραφόμενα επάνω τα δικά τους μηνύματα. Από εκεί πήρα την ιδέα.

Τι είπε η σύζυγος σας όταν το είδε; Γέλασε;

Το έκανα στο γραφείο μου και μετά της το έδειξα. Όταν είδα ότι γέλασε, της είπα ότι μάλλον θα το αναρτήσω στο διαδίκτυο ώστε να γελάσουμε με φίλους. Εκείνη, συμφώνησε.

reter
Το βιντεάκι του Κώστα Ριμή που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Έχετε λάβει μηνύματα από κόσμο που είδε το βίντεο σας; Yπάρχουν άνδρες που «ταυτίζονται» με όσα λέτε;

Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και σχόλια, καθώς και αιτήματα φίλιας από αγνώστους, ακριβώς επειδή όντως, πολύς κόσμος ταυτίστηκε. Λίγο ή πολύ, όλοι μας ορισμένες στιγμές νιώθουμε να μας πνίγει ο περιορισμός, αφού δεν είμαστε συνηθισμένοι να είμαστε μαζί τόση ώρα.

Αυτό το διάστημα, κυκλοφορούν πολλά χιουμοριστικά βίντεο στο διαδίκτυο, κάποια από τα οποία γίνονται viral. Αισθάνεστε ότι και το δικό σας θα έχει αυτή την κατάληξη; 

Μέχρι τη στιγμή που μιλάμε, το βίντεο μου μετράει 82.000 views και 1300 shares. 

Σκοπεύετε να κάνετε και άλλα βιντεάκια;

Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω ακόμη. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα “sequels” δεν έχουν πάντοτε την ίδια επιτυχία με τα πρωτότυπα. Έτσι, δεν θα ήθελα να κάνω κάτι για χάριν του να κάνω κάτι, με αποτέλεσμα στο τέλος να βγει σαχλό. Αν μου «κατέβει» όμως κάποια φρέσκια και πρωτότυπη ιδέα, τότε ίσως και να το κάνω.

Στην πραγματικότητα, με τι ασχολείστε σε επαγγελματικό επίπεδο;

Είμαι διευθυντής της εταιρείας EKKAVE που αντιπροσωπεύει το Ferretti Group (Yachts) στη Κύπρο. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει γιοτ, μπορούμε να το παραδώσουμε ανέπαφα (γελάει).  

Ακολουθεί το βιντεάκι:

 

Loader