Όλοι θέλουν να «σταυρώσουν» τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη

Όλοι θέλουν να «σταυρώσουν» τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη

Οι πολίτες γιατί είναι υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ και οι παπάδες γιατί ως δημοτικός σύμβουλος ψήφισε κατά της ανέγερσης του ναού στον Δημοτικό Κήπο της Πάφου

Ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης τράβηξε την προσοχή μας ως ο ένας από τους δύο δημοτικούς συμβούλους Πάφου του ΔΗΣΥ που ψήφισαν κατά της ανέγερσης μητροπολιτικού ναού εντός του Δημοτικού Κήπου στην πολύκροτη εκείνη συνεδρίαση-κωλοτούμπα όπου ο Δήμος τάχθηκε τελικά υπέρ αναιρώντας προηγούμενη απόφαση. 

Φαίνεται πως ο νεαρός αρχιτέκτονας δεν ήταν ένα απλό πυροτέχνημα καθώς τώρα ως υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΣΥ δηλώνει πως ο καθένας φέρνει τις προσωπικές του αξίες μέσα στο κόμμα που συμμετέχει και θα ξαναπάει κόντρα στη γραμμή εάν το υπαγορεύει η συνείδησή του. 

Εκτός από το κλασικό rite of passage του μικρού δεξιού (μαθητικό συμβούλιο, Πρωτοπορία, ΔΑΠ, ΝΕΔΗΣΥ) ακολουθεί και μια τυπική ιεραρχία στις πολιτικές φιλοδοξίες ξεκινώντας ταπεινά από δημοτικός σύμβουλος με στόχο τη Βουλή. Πιστεύει ότι υπάρχει χώρος για ψύχραιμες, μετριοπαθείς και προοδευτικές φωνές εντός του Συναγερμού και το αποδεικνύει περνώντας το test drive προοδευτικότητας του Lunch Break Challenge με τα χίλια.

Άλλωστε οποιοσδήποτε στηρίζει την πρότασή μας για την πρώτη νόμιμη καλλιέργεια κάνναβης στην... Κανναβιού, έχει την ψήφο μας ασυζητητί.

Loader