Πώς αντέδρασε ο Δημήτρης Δημητρίου στις ηλίθιες ερωτήσεις που γίνονται συνήθως σε γυναίκες βουλευτές;

Πώς αντέδρασε ο Δημήτρης Δημητρίου στις ηλίθιες ερωτήσεις που γίνονται συνήθως σε γυναίκες βουλευτές;

Μια διαφορετική συνέντευξη του βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ με μια απολαυστική ανατροπή στο φινάλε

Ο Δημήτρης Δημητρίου εκτός από βουλευτής Λευκωσίας του ΔΗΣΥ έχει και την ιδιότητα του εκπροσώπου τύπου του κόμματος,  ένας μάλλον άχαρος -και ενίοτε- άβολος ομολογουμένως ρόλος ειδικά όταν καλείται να στηρίξει, σιγοντάρει ή απλά δικαιολογήσει ενέργειες της κυβέρνηση που κακά τα ψέματα δεν διανύει και την καλύτερή της περίοδο. 

Γι’ αυτή τη δουλειά χρειάζεται γερό στομάχι, αντοχές και φυσικά χιούμορ. Και ο νεαρός βουλευτής διαθέτει το πακέτο και σε αρκετή επάρκεια για να αντιμετωπίζει καθημερινά δημοσιογράφους, πολιτικούς αντιπάλους αλλά τους πολίτες που έχουν έντονη άποψη στα σόσιαλ. Γι’ αυτό και ήταν στη must list του Lunch Break Challenge, ένας νέος πολιτικός που δεν κατάγεται από τζάκι, χωρίς οικονομικές ή πολιτικές πλάτες και με μοναδικά όπλα την προσωπικότητα και τη σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την αφοσίωση, την αποφασιστικότητα και το πάθος γι’ αυτό που κάνει (ακόμα κι όταν πρόκειται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα) σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να στηθεί μπροστά στην κάμερα (πρακτικά είναι το job description) και να απαντήσει με χιούμορ και ευθύτητα ακόμα και μερικώς άβολες ερωτήσεις.

Τα πιστεύει αυτά που λέει; Γιατί δεν κατέβασε κι ο ΔΗΣΥ κόσμο στους δρόμους κατά της διαφθοράς; Υπήρχε διγλωσσία του κόμματος στις υποθέσεις λογοκρισίας Charlie Hebdo και Γιώργου Γαβριήλ; Πώς αισθάνεται που δεν είναι Συναγερμικός της Αγγλίας αλλά της ταπεινής Πάτρας; Και προσέξτε πως αντιδρά σε κάτι “περίεργες” ερωτήσεις προς το τέλος αλλά και πως γυρίζει την κουβέντα υπέρ του. Nice played εκπρόσωπε...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Τι κοινό έχει η Γιολίτη με τον Πάπα;

Loader