Τι κοινό έχει η Γιολίτη με τον Πάπα;

Τι κοινό έχει η Γιολίτη με τον Πάπα;

Αφού πάτησες τον clickbait τίτλο, ας το παραδεχτούμε όλοι μαζί: Μάλλον κανένα κοινό δεν έχουν. 

Ή δεν είχαν. 

Μέχρι χθες τουλάχιστον. 

Κι αυτό γιατί σήμερα, στον φαντεζί βυθό του instagram, κάπου ανάμεσα σε ανέξοδους influencers και ποζάτες στιγμές της “καθημερινότητάς”, εμφανίστηκε το πιο κάτω, ως άσπρος καπνός κι απάντηση στο clickbait ερώτημα. 

 

 

Και ξαφνικά, εκεί που νομίζαμε ότι τους δυο τους θα χώριζαν πολλά, εντοπίσαμε ότι τους ενώνει ένα: Η αγάπη τους για το πανομοιότυπης κοψιάς λευκό ένδυμα. 22

Βεβαίως, για να μπαίνουν τα πράγματα στην ιστορική τους θέση, οι Πάπες φοράνε λευκά ράσα απ’ το 1276, όταν και τα φόρεσε ο Innocent V. 

Η Γιολίτη απ’ την άλλη, που το χτυπάει, ιστορικά, κατά καιρούς το λευκό (βλ. κάτω), το έχει εμπλουτίσει πλέον με παπικές λεπτομέρειες, ειδικά για την πρεμιέρα του Τρύφωνος. 

Και στην εν λόγω επιλογή λευκού ενδύματος, ο πήχης ανέβηκε, κατεβάζοντας ένα πολύ fashionable* για να μην κλέψει τις τηλεοπτικές εντυπώσεις, ράσο-κάππα-μανδύα-πράμα. (για το *“πολύ fashionable” κρατήστε την ανάσα σας, μέχρι να επιστρέψει η Fashion Editor του power house μας από το lockdown Λεμεσού και να μας πει περισσότερα). 

 

Το “αλάθητο” της Γιολίτη, σε όλο του το μεγαλείο, όσον αφορά στα… ρούχα τουλάχιστον. 

Για τα υπόλοιπα, ας αφήσουμε τον χρόνο να ξεκαπνίσει. 

Σ.Κ. 


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ:

Βαλεντίνα, τι είναι κομπλιμέντο και τι παρενόχληση;

Πώς αντέδρασε ο Δημήτρης Δημητρίου στις ηλίθιες ερωτήσεις που γίνονται συνήθως σε γυναίκες βουλευτές;


 

Loader