Αλχημιστές Καινοτομίας: “Το Access For All Festival είναι για όλους”

Αλχημιστές Καινοτομίας: “Το Access For All Festival είναι για όλους”

Όλα όσα είπαν στο δεύτερο επεισόδιο του Vodcast της Avant Garde

Ο Λοΐζος Πιτσιλλίδης Οικονομικός Διευθυντής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο CSI και η Κλαίρη Λόντου Επιστημονική Διευθύντρια στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Τοξότης φιλοξενούνται στο νέο επεισόδιο των Αλχημιστών Καινοτομίας και μας μιλούν για το καθιερωμένο φεστιβάλ Προσβασιμότητας Access For All Festival, που θα λάβει χώρα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

Το φεστιβάλ αυτό είναι αφιερωμένο στην μεταμόρφωση της κοινωνίας υποστηρίζοντας τη δημιουργία δίκαιων κοινοτήτων με βασική αρχή αυτής της συμπερίληψης, δηλαδή της ομαλής συνύπαρξης όλων των ατόμων χωρίς αποκλεισμούς.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο επεισόδιο της μοναδικής μας σειράς με οικοδεσπότη τον μυστηριώδη Χαμπή, ο Λοΐζος Πιτσιλλίδης αναφέρει ότι το φεστιβάλ “Access For All Festival” είναι για όλους ανεξαιρέτως και έχει ως πρωταρχικό σκοπό τη συνειδητοποίηση του κοινού για την έννοια της συμπερίληψης και τη παροχή βοήθειας σε άτομα με αναπηρίες. Το φεστιβάλ θα είναι μια εκδήλωση με πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και ο ίδιος καλεί τους πάντες να το επισκεφθούν για να περάσουμε όλοι μαζί όμορφα και να διασκεδάσουμε. 

Το καθιερωμένο φεστιβάλ Προσβασιμότητας Access For All Festival θα λάβει χώρα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.

 

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του Vodcast εδώ.  

Loader