Felicia Παυλίνα: «Μου ευχήθηκαν καρκίνο και με απείλησαν πως θα με σφάξουν»

Felicia Παυλίνα: «Μου ευχήθηκαν καρκίνο και με απείλησαν πως θα με σφάξουν»

Και όλα αυτά επειδή το βιολογικό της φύλο δεν αρμόζει στην ταυτότητα φύλου της

H Felicia Παυλίνα, γεννήθηκε με σώμα αγοριού, ένα σώμα που από τον καιρό που θυμάται τον εαυτό της, το αισθανόταν «ξένο» και αυτό, επειδή πάντοτε ένιωθε κορίτσι.

Έπαιζε με κούκλες, έντυνε τα ρομπότ της με φορέματα και η ίδια, κρυβόταν όποτε έβρισκε ευκαιρία, ώστε να φορέσει τα ρούχα της μαμάς της και να νιώσει απελευθερωμένη και χαρούμενη. 

Στο σχολείο ως παιδάκι βίωσε έντονα τον εκφοβισμό από συμμαθητές, τόσο για το petite -τότε- σωματάκι της, όσο και για τον σεξουαλικό της προσανατολισμό αργότερα, κυρίως στην Τεχνική Σχολή όπου φοιτούσε. 

Ακόμη όμως και σήμερα, δέχεται απειλές κατά της ζωής της και της εύχονται μέχρι και να νοσήσει με καρκίνο και την απειλούν πως θα την σφάξουν, επειδή είναι τρανς γυναίκα. 

Η Παυλίνα ωστόσο, αν και πολύ νεαρή, έμαθε στη ζωή της να διεκδικεί εκείνο που θέλει και εκείνο που την κάνει ευτυχισμένη ως άνθρωπο. Αυτό στην προκειμένη, είναι να αποκτήσει το σώμα που θεωρεί ότι την εκφράζει. Το γυναικείο. Έχει λοιπόν ξεκινήσει τη μετάβαση φύλου, με ορμονοθεραπεία. Όλα τα υπόλοιπα, τα αποκαλύπτει η ίδια μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της καινούριας εκπομπής «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.», της Digital tv

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη όπως προβλήθηκε την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021. 

Στείλτε στο [email protected] και τη δική σας ιστορία ή κάποιου ανθρώπου που γνωρίζετε ότι θα επιθυμούσε να αφηγηθεί τα δικά του βιώματα μέσα από την εκπομπή μας.

 

Loader