H Άντρη φτιάχνει εμψυχωτικά βιντεάκια για το προσωπικό της προφίλ

H Άντρη φτιάχνει εμψυχωτικά βιντεάκια για το προσωπικό της προφίλ

Θα μπορούσε η Άντρη Χατζηχριστοδούλου να γίνει η νέα Χριστιάνα Αριστοτέλους;

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια σε τηλεοπτική εκπομπή, Άντρη Χατζηχριστοδούλου, έχει όλα τα φόντα να λάμψει στα τηλεοπτικά και πολιτισμικά δρώμενα του νησιού μας. Θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει κάτι σαν η νέα Χριστιάνα Αριστοτέλους της Κύπρου.

Πέρα από το κοινωνικό ρεπορτάζ που διενεργεί στο πλαίσιο της εκπομπής στην οποία συμμετέχει, δείτε, για παράδειγμα, τα τρία εμψυχωτικά βιντεάκια που η Άντρη Χατζηχριστοδούλου έχει  φτιάξει για το προσωπικό της προφίλ σε συνεργασία με τον κινηματογραφιστή και μοντέρ, Στέφανο Χαραλάμπους.

To πρώτο προσωπικό βίντεο της Άντρης έχει ως θέμα Πώς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό:

Γράφει η Άντρη για το εν λόγω βίντεο:

Πέντε τρόποι για να ξεπεράσεις τον/την πρώην, μέσα από τα δικά μου μάτια. Κάθε χωρισμός λένε πως είναι και ένας μικρός θάνατος. Οκ καταλαβαίνω, οφείλεις να πενθήσεις το κεφάλαιο αυτό που κλείνει,αν έτσι νιώθεις. Αλλά έχεις και τεράστια υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σου να σηκωθείς και να προχωρήσεις με χαρά στη νέα σου ζωή. Αγκάλιασε τον εαυτό σου και στήριξέ τον, προετοίμασέ τον για τα καλύτερα που έρχονται. Γιατί μετά από κάθε καταιγίδα βγαίνει πάντα ουράνιο τόξο, και είναι πολύ πιο όμορφο από αυτό που μέχρι τότε ζούσες

Το δεύτερο βίντεο έχει τέσσερις τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φτιάξουμε λίγο την καθημερινότητά μας.

Γράφει η Άντρη: Κι επειδή η καθημερινότητα μας καλώς ή κακώς μας ... ορίζει. Μοιράζομαι μαζί σας τέσσερις τρόπους για να την ομορφύνουμε λιγάκι!

To τρίτο βίντεο, που δημοσιεύτηκε μόλις σήμερα, έχει να κάνει με τη γάγγραινα της εποχής μας, το bullying.

Γράφει η Άντρη: Μην επιτρέπεις ποτέ και σε κανέναν να σε κακομεταχειριστεί! Αξίζεις! Είσαι σε αυτό τον κόσμο γιατί αξίζεις όσο όλοι οι άλλοι και γιατί έχεις ένα σκοπό να επιτελέσεις! Τίποτα δεν σε ορίζει ούτε τα λεφτά, το χρώμα, τα κιλά, η εθνικότητα. Σεβάσου τον εαυτό σου, ΑΓΑΠΗΣΕ τον!

Loader