Χριστιάνα Αρτεμίου: «Δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός»

Χριστιάνα Αρτεμίου: «Δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός»

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει για το «Κάρμα» και το κάρμα της κυπριακής κοινωνίας

Στην εκπομπή «Woman to Woman» της Digital

Η Χριστιάνα Αρτεμίου μιλάει στην εκπομπή «Woman to Woman» της Digital, για την τηλεοπτική σειρά «Κάρμα»καθώς και για τις απειλές και τον εκφοβισμό που δέχθηκε συνεπεία της συμμετοχής της σ' αυτή, σε σημείο που χρειάστηκε να έχει φρουρό ασφαλείας στο σπίτι της. 

Αποκαλύπτει γιατί πολύ συχνά εισπράττει αρνητικές απαντήσεις όταν ζητάει να γίνουν γυρίσματα μέσα σε εκκλησίες, τον λόγο που «δανείστηκε» ξένο διπλοκάμπινο του οποίου βρήκε το παράθυρο ανοιχτό και ενώ μέσα βρισκόταν ακόμη και η τσάντα του ιδιοκτήτη με το πορτοφόλι του, καθώς και το λόγο για τον οποίο είχε νιώσει κάποτε ενοχές. 

Ανάμεσα σε άλλα, εξηγεί γιατί δεν πιστεύει πλέον στα «αγγελικά πρόσωπα», ποιο είναι το μοναδικό κακό που της έκανε το «Κάρμα», πώς την άλλαξε και γιατί αισθάνεται ότι έχει αφήσει τον εαυτό της να μεγαλώσει.

545678

Η ηθοποιός και σεναριογράφος κάνει επιπλέον λόγο για την αμφισβήτηση που δέχθηκαν τόσο η ίδια όσο και η σκηνοθέτιδα της σειράς, Ναστάζια Χριστοδούλου, όταν εξέφρασαν την επιθυμία να κάνουν το "Κάρμα", ενώ δηλώνει πως μέσα από την προσέγγιση των διαφόρων εγκλημάτων που παρουσιάζουν δραματοποιημένα, δεν «χαϊδεύουν» τα αυτιά κανενός. 

Απαντάει στο γιατί δεν δίνει ρόλο στο ραδιοφωνικό της δίδυμο, Τάσο Τρύφωνος αλλά και πως φαντάζεται ότι θα ήταν η απόδοσή του, αν τελικά το έπραττε. 

Αυτά και πολλά άλλα, εξίσου ενδιαφέροντα, θα ακουστούν αύριο, βράδυ Παρασκευής, στις 20:35 από την Digital και την εβδομαδιαία εκπομπή «Woman to Woman» που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Νίκολα Καρατζιά.

Δες αποσπάσματα της συνέντευξης:

 

Loader