Η Κύπρια μάνα που κάνει θραύση ως Tik Toker εν αγνοία της

Η Κύπρια μάνα που κάνει θραύση ως Tik Toker εν αγνοία της

Μήπως σου θυμίζει και τη δική σου μητέρα;

Ο γιος της, Άδωνης Αλεξάνδρου, την έκανε «διάσημη» εν αγνοία της, μέσα από τα χιουμοριστικά βιντεάκια που την βγάζει και τα οποία ανεβάζει στο Tik Tok.

Συνέντευξη στην Νίκολα Καρατζιά 

Κάπως έτσι, ένα απόγευμα εντοπίσαμε την κα Ελένη Αλεξάνδρου που με τον αυθορμητισμό, τις ανεπιτήδευτες εκφράσεις και τις ατάκες που της βγαίνουν αβίαστα, κλέβει την παράσταση και μας διασκεδάζει κατά το lockdown, πριν από αυτό, ενώ σκοπεύει να το κάνει και μετά που θα μας «ελευθερώσουν». Συνήθως μάλιστα, αν και η φάρσα ξεκινάει από το γιο της χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι την κινηματογραφεί, η ίδια καταφέρνει να γυρίσει το «παιχνίδι» και να τον βγάλει «knock out».

Κα Ελένη, όταν ο γιος σας γυρίζει αυτά τα χιουμοριστικά βιντεάκια μέσα στα οποία βρίσκεστε και εσείς, το γνωρίζετε ή γίνεται εν αγνοία σας κάθε φορά;

Στην αρχή δεν το γνώριζα, ούτε και το περίμενα. Μετά όμως που μας έδειξε σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, κατάλαβα ότι κάτι «μαγειρεύει» ως συνήθως ο γιος μου, ο Άδωνης.

4567897

Πλέον προετοιμάζεστε από πριν με τον Άδωνη για το τι θα πείτε ή αυτά που λέτε είναι αυθόρμητα, της στιγμής δηλαδή;

Όχι καθόλου δεν προετοιμάζομαι. Όλα αυθόρμητα έρχονται. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις με τον Άδωνη, αφού είναι απρόβλεπτος.

Πως νιώσατε την πρώτη φορά που είδατε τον εαυτό σας να πρωταγωνιστεί σε ένα από αυτά τα βιντεάκια Tik Tok, στο διαδίκτυο;

Όταν το πρωτοείδα στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Casa de Mikel, αιφνιδιάστηκα, αλλά μετά μου άρεσε, παρόλο που όπως σου είπα, ο γιος μου το κάνει πάντοτε σε στιγμές που δεν το γνωρίζω, ούτε και το περιμένω.

Εσείς γελάτε όταν τα βλέπετε;

Η αλήθεια είναι πως γελάω παρά πολύ.

Σας στέλνουν μηνύματα φίλοι, γνωστοί και συγγενείς όταν βλέπουν τα tik tok σας; Εάν ναι, τι σας λένε;

Ναι, τα βλέπουν και τους αρέσουν παρά πολύ. Τόσο πολύ που περιμένουν τα επόμενα.

Θέλατε ποτέ να γίνετε ηθοποιός;

Δεν το σκεφτηκά ποτέ για να είμαι ειλικρινής.

Όταν δεν κάνετε βιντεάκια, πως περνάτε τον χρόνο σας;

Έχω τις ασχολίες του σπιτιού και βεβαίως, παρέα με τις φίλες μου.

56789099878

Δες ΕΔΩ όλα τα βιντεάκια

Loader