Η κυρία Μυρούλλα συμβουλεύει: Πώς να κρατήσουμε μια φιλία όσα χρόνια και αν περάσουν

Η κυρία Μυρούλλα συμβουλεύει: Πώς να κρατήσουμε μια φιλία όσα χρόνια και αν περάσουν

Μας τα λέει έξω απ' τα δόντια και απαντάει στα δικά σας ερωτήματα

Η κύρια Μυρούλλα κάθε Κυριακή συμβουλεύει, σχολιάζει και λύνει απορίες με το δικό της μοναδικό τρόπο, στη νέα στήλη της AVANT GARDE. Αυτή τη βδομάδα όμως, σε ένα ειδικό επεισόδιο για τις γιορτές, απλώς θυμάται και διηγείται.

H κυρία Μυρούλλα που εν καιρώ εγκλεισμού αποφάσισε να στείλει θετικά μηνύματα μέσα από ένα βιντεάκι που αγαπήθηκε τόσο ώστε να γίνει viral, απέκτησε τη δική της στήλη στην AVANT GARDE, μέσα από την οποία κάθε Κυριακή, σχολιάζει θέματα που την προβληματίζουν αλλά απαντάει και στα δικά σας ερωτήματα.

Στείλε λοιπόν τη δική σου απορία στο [email protected] και η εκείνη θα «τοποθετηθεί» αναλόγως, δίνοντάς σου τη συμβουλή της μέσα από την προσωπική της εμπειρία αλλά και…με το χιούμορ και αυθορμητισμό που όλοι ξέρουμε ότι την διακατέχει. Σε κάποιο από τα επόμενά της βίντεο.

Η αγαπημένη μας κα. Μυρούλλα Αρτεμίου -που για όσους δεν γνωρίζουν είναι η μητέρα της Χριστιάνας Αρτεμίου- σήμερα μας μιλάει για την φιλία και πως να την κρατήσουμε αναλλοίωτη στον χρόνο. Μας μιλάει όμως και για τη δική της καλύτερη φίλη που της λείπει πολύ...

Καλή θέαση - ακρόαση. Με λίγα λόγια, enjoy!

Loader