Η κυρία Μυρούλλα συμβουλεύει: Πώς να μουσκομυρίσει το σπίτι τις γιορτές

Η κυρία Μυρούλλα συμβουλεύει: Πώς να μουσκομυρίσει το σπίτι τις γιορτές

Μας τα λέει έξω απ' τα δόντια και απαντάει στα δικά σας ερωτήματα

Η κύρια Μυρούλλα κάθε Κυριακή συμβουλεύει, σχολιάζει και λύνει απορίες με το δικό της μοναδικό τρόπο, στη νέα στήλη της AVANT GARDE.

H κυρία Μυρούλλα που εν καιρώ εγκλεισμού αποφάσισε να στείλει θετικά μηνύματα μέσα από ένα βιντεάκι που αγαπήθηκε τόσο ώστε να γίνει viral, απέκτησε τη δική της στήλη στην AVANT GARDE, μέσα από την οποία κάθε Κυριακή, σχολιάζει θέματα που την προβληματίζουν αλλά απαντάει και στα δικά σας ερωτήματα.

Στείλε λοιπόν τη δική σου απορία στο [email protected] και η εκείνη θα «τοποθετηθεί» αναλόγως, δίνοντάς σου τη συμβουλή της μέσα από την προσωπική της εμπειρία αλλά και…με το χιούμορ και αυθορμητισμό που όλοι ξέρουμε ότι την διακατέχει. Σε κάποιο από τα επόμενά της βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ: Η κυρία Μυρούλλα συμβουλεύει: Πώς να συμπεριφερόμαστε στον παππού και στη γιαγιά

Η αγαπημένη μας κα. Μυρούλλα Αρτεμίου -που για όσους δεν γνωρίζουν είναι η μητέρα της Χριστιάνας Αρτεμίου- σήμερα μας εξηγεί  για τα έθιμα των γιορτών που πρέπει να τηρήσουμε όπως έκαναν και παλαιότερα οι γονείς και γιαγίαδες / παππούδες. Μας παροτρύνει να μην χάνουμε το χαμόγελο μας τώρα με την πανδημία και δίνει συμβουλές πώς να το επιτύχουμε.

Καλή θέαση - ακρόαση. Με λίγα λόγια, enjoy!

Loader