Η κυρία Μυρούλλα θυμάται τις γιορτές στην Άσσια όταν ήταν παιδί

Η κυρία Μυρούλλα θυμάται τις γιορτές στην Άσσια όταν ήταν παιδί

Μας τα λέει έξω απ' τα δόντια και απαντάει στα δικά σας ερωτήματα

Η κύρια Μυρούλλα κάθε Κυριακή συμβουλεύει, σχολιάζει και λύνει απορίες με το δικό της μοναδικό τρόπο, στη νέα στήλη της AVANT GARDE. Αυτή τη βδομάδα όμως, σε ένα ειδικό επεισόδιο για τις γιορτές, απλώς θυμάται και διηγείται.

H κυρία Μυρούλλα που εν καιρώ εγκλεισμού αποφάσισε να στείλει θετικά μηνύματα μέσα από ένα βιντεάκι που αγαπήθηκε τόσο ώστε να γίνει viral, απέκτησε τη δική της στήλη στην AVANT GARDE, μέσα από την οποία κάθε Κυριακή, σχολιάζει θέματα που την προβληματίζουν αλλά απαντάει και στα δικά σας ερωτήματα.

Στείλε λοιπόν τη δική σου απορία στο [email protected] και η εκείνη θα «τοποθετηθεί» αναλόγως, δίνοντάς σου τη συμβουλή της μέσα από την προσωπική της εμπειρία αλλά και…με το χιούμορ και αυθορμητισμό που όλοι ξέρουμε ότι την διακατέχει. Σε κάποιο από τα επόμενά της βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ: Η κυρία Μυρούλλα συμβουλεύει: Πώς να συμπεριφερθείς στο ομοφυλόφιλο παιδί σου.

Η αγαπημένη μας κα. Μυρούλλα Αρτεμίου -που για όσους δεν γνωρίζουν είναι η μητέρα της Χριστιάνας Αρτεμίου- σήμερα μας αφηγείται πως ήταν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονία όταν ήταν η ίδια παιδί και ποια τα έθιμα στην Άσσια.

Καλή θέαση - ακρόαση. Με λίγα λόγια, enjoy!

Loader