«Επί σκηνής στο Ριάλτο» με τον Μιχάλη Κουλουμή (BINTEO)

«Επί σκηνής στο Ριάλτο» με τον Μιχάλη Κουλουμή (BINTEO)

Ο σπουδαίος Κύπριος βιολιστής και μουσικός μιλά στην Avant Garde για την πορεία του, την παρουσία του στο εξωτερικό, τις μουσικές που τον καθόρισαν και τα μελλοντικά του σχέδια

Ο πρώτος κύκλος της σειράς συνεντεύξεων «Επί σκηνής στο Ριάλτο» που παρουσιάζει η Avant Garde σε συνεργασία με το θέατρο Ριάλτο ολοκληρώνεται με τον Κύπριο βιολιστή και μουσικό Μιχάλη Κουλουμή.

Ο Μιχάλης Κουλουμής συνάντηση τον Μιχάλη Χριστοδούλου στη σκηνή του θεάτρου Ριάλτο και συνομίλησαν για τα πρώτα ερεθίσματα του Μιχάλη από τον οικογενειακό του κύκλο που δεν του άφησαν περιθώριο να ασχοληθεί με κάτι άλλο στη ζωή του πέραν από την τέχνη της μουσικής.

Τα έθνικ και παραδοσιακά στοιχείο είναι και παραμένουν μέρος της προσωπικότητας και της μουσικής του που τον ξεχωρίζουν και αποτελούν στοιχείο της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας. Ο Μιχάλης σήμερα ζει και εργάζεται μεταξύ Κύπρου, Αθήνας και Ολλανδίας διδάσκοντας και γράφοντας μουσική ενώ ετοιμάζει τον νέο του δίσκο.

Ένας μουσικός που η πορεία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το θέατρο Ριάλτο το οποίο θεωρεί κομμάτι της ζωής του πλέον μετά από τόσες συνεργασίες οι οποίες θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Ο Μιχάλης Κουλουμής αποτελεί σήμερα ένα από τα πιο λαμπρά ονόματα του είδους του στον τομέα της μουσικής στην Κύπρο και περιμένουμε να ακούσουμε σύντομα το νέο δίσκο που ετοιμάζει.  

 

Loader