Πώς είναι να είσαι φοιτητής στην Κύπρο - Ο Alexander από τον Λίβανο μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του (Βίντεο)

Πώς είναι να είσαι φοιτητής στην Κύπρο - Ο Alexander από τον Λίβανο μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του (Βίντεο)

Μάλιστα, του αρέσει τόσο πολύ στη χώρα μας, που σκοπεύει να εγκατασταθεί μόνιμα

Μια διαδικτυακή έρευνα, τον οδήγησε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας -ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, όπως σημειώνει εμφαντικά- για μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Με συνοπτικές διαδικασίες έκανε αίτηση και για καλή του τύχη, όπως θεωρεί, έγινε δεκτή.

O Alexander Mezher νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του. Το φιλικό περιβάλλον τον κάνει να αισθάνεται οικεία, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να δικτυωθεί και να αποκτήσει φίλους, με τον ίδιο να τονίζει το γνήσιο και ειλικρινές ενδιαφέρον που χαρακτηρίζει τους καθηγητές του.  

Διάβασε ακόμη: Πώς είναι να είσαι φοιτητής στην Κύπρο - Ο Chancellor μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία του (Βίντεο) 

Αυτό, σε συνδυασμό με την πολυπολιτισμικότητα που επικρατεί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, τον διευκόλυνε να προσαρμοστεί. Γιατί πέρα από τις κοινές αναφορές, γνώρισε νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Και μάλιστα, σε μια χώρα που θεωρεί πως του προσφέρει τα πάντα. Το γεγονός ότι η Πανεπιστημιούπολη προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και παροχές κάνει την καθημερινότητα ακόμη πιο ευχάριστη, ενώ τα σαββατοκύριακα οι κοντινές αποστάσεις τον οδηγούν εκτός πρωτεύουσας. Συνήθως, καταφεύγει σε μια παραλία στην όμορφη Λάρνακα, όπου φορτίζει τις μπαταρίες του. Μια αναζωογονητική διαδικασία για τον ίδιο, που τον βοηθά να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμα ενός μεταπτυχιακού φοιτητή. 

Διάβασε επίσης: Πώς είναι να είσαι φοιτήτρια στην Κύπρο - Η Ιταλίδα Debora μοιράζεται μαζί μας την εμπειρία της (Βίντεο) 

Ο Alexander Mezher, μάλιστα, δηλώνει τόσο πλήρης στη χώρα μας, που σκοπεύει να συνεχίσει το διδακτορικό του εδώ και ακολούθως να εγκατασταθεί μόνιμα, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο βίντεο που ακολουθεί, η Κύπρος διαθέτει ό,τι μπορεί να ζητήσει κανείς. 

 

 

 

Loader