Στυλιανός Λάμπρου: Ένας εκ των ιδρυτών του Reflect Festival, της εμβληματικής τεχνολογικής διοργάνωσης της Κύπρου

Στυλιανός Λάμπρου: Ένας εκ των ιδρυτών του Reflect Festival, της εμβληματικής τεχνολογικής διοργάνωσης της Κύπρου

Καλεσμένος στο «Future Talks» και στον Μιχάλη Τυρίμο, μας δίνει μια «γεύση» από την Κύπρο του μέλλοντος, όπως την οραματίζεται ο ίδιος με άλλους ομοϊδεάτες του, στοχεύοντας μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση

Μια αυθόρμητη απόφαση, που πήγαζε από την επιθυμία του ίδιου και των συνεργατών του να φέρουν κοντά ανθρώπους από τον κόσμο της τεχνολογίας, με στόχο να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις, να καταθέσουν τη δική τους εμπειρία και να αναπτύξουν συνέργειες, κατέληξε στην πιο εμβληματική διοργάνωση τεχνολογίας στη χώρα μας. Λίγο πριν το 5ο Reflect Festival, που επιστρέφει στη Λεμεσό στις 19 - 21 Οκτωβρίου, με περισσότερες από 80 ενδιαφέρουσες ομιλίες, ο Στυλιανός Λάμπρου, συνιδρυτής των Heart Group, Reflect Festival και Tech Island, μοιράζεται αυτό το συναρπαστικό του ταξίδι με τον φίλο και ομοϊδεάτη του, Μιχάλη Τυρίμο.

Ο Στυλιανός είναι ένας δραστήριος νεαρός entrepreneur, που δεν εφησυχάζει στιγμή. Γιατί είναι ο άνθρωπος που γίνεται ο ίδιος η αλλαγή που θέλει να δει. Δεν περιμένει τις ευκαιρίες να εμφανιστούν μπροστά του, αλλά τις δημιουργεί ο ίδιος. 

Ο Στυλιανός οροματίζεται μια Κύπρο που θα παρέχει τα υψηλότερα επίπεδα διαβίωσης και περιοχές που ευνοούν το επιχειρείν, φιλοξενώντας πολυεθνικές εταιρείες όλων των μεγεθών, μαζί με τους πιο ταλαντούχους επαγγελματίες και επιχειρηματίες στο είδος τους.

Αποστολή του Reflect, όπως δηλώνει εμφαντικά ο ίδιος, είναι: «Να θρέψει την τεχνολογική σκηνή της Κύπρου». Γι΄ και πιστεύει πως όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν μαζί τους σε αυτό το ταξίδι, τόσο μεγαλύτερη επίδραση μπορούν να έχουν για να μεταμορφώσουν την Κύπρο σε ένα αληθινό τεχνολογικό νησί! 

Δες τη συνέντευξή του Στυλιανού στον Μιχάλη Τυρίμο στο 1ο επεισόδιο της 3ης σεζόν του «Future Talks» 

Μάθε περισσότερα για το Reflect 2022 EΔΩ 

Γνώρισε καλύτερα και τον Μιχάλη Τυρίμο, έναν εκ των ομιλητών του Reflect, EΔΩ 

Loader