Συνέντευξη Γιώργος Φιλίππου: «Το Mediterranean Bar Show είναι ένα λούνα παρκ για ενήλικες» (Βίντεο)

Συνέντευξη Γιώργος Φιλίππου: «Το Mediterranean Bar Show είναι ένα λούνα παρκ για ενήλικες» (Βίντεο)

Ο director των Mediterranean Bar Show, Pear & Pair και High & Wet εξηγεί γιατί αυτό το τριήμερο φεστιβάλ δεν πρέπει να το χάσει κανείς

O Γιώργος είναι ένας δραστήριος και δημιουργικός άνθρωπος. Αυτό το πάθος που τον χαρακτηρίζει, το διοχετεύει σε ό,τι και αν κάνει. Eννοείται πως το Mediterranean Bar Show που επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά στην Κρατική Έκθεση, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στις 2, 3 & 4 του Απρίλη στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, καθώς και απλοί καταναλωτές (drinks enthusiasts & foodies) μπορούν να δοκιμάσουν πάνω από 100 διαφορετικά αλκοολούχα ποτά, τις νέες τάσεις στα κοκτέιλ, να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικά σεμινάρια και γευσιγνωσίες από γνωστούς bartenders από όλο τον κόσμο, να γευτούν εκπληκτικά street food και να ακούσουν μουσικές από μερικούς από τους καλύτερους DJ’s του νησιού. 

O καταλληλότερος για να μας εξηγήσει καλύτερα τι είναι το Mediterranean Bar Show, σε ποιους απευθύνεται, καθώς και τι να περιμένουμε φέτος - που διεξάγεται για 2η συνεχή χρονιά- δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Φιλίππου, ένας εκ των διοργανωτών του και director παράλληλα των Pear & Pair και High & Wet. Ένα άτομο που γνωρίζει καλά τον χώρο της εστίασης και τον κόσμο των αποσταγμάτων, ενώ ταυτόχρονα είναι ένας αθεράπευτος food lover και η ψυχή κάθε παρέας. Σε ελεύθερη μετάφραση, ξέρει τι θα πει καλή διασκέδαση, εξού και ανυπομονεί μεταξύ άλλων για το closing party στις 4 Απριλίου, μιας και πέρσι κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 2.5 χιλιάδες κόσμο! 

george philipou

Τα υπόλοιπα στη συνέντευξη που ακολουθεί 

Διάβασε ακόμη: Mediterranean Bar Show: Έρχεται και φέτος!

Η είσοδος για το Mediterranean Bar show (2 & 3 Απριλίου // 15:00 - 21:00) είναι 15 ευρώ για 2 μέρες. Με την είσοδο, οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν όλα τα προϊόντα δωρεάν

Είσοδος για to closing party (4 Απριλίου // 18:00 - 00:00) – 16 ευρώ – 2 κοκτέιλ

Πληροφορίες και εισιτήρια στην ιστοσελίδα www.meditereneanbarshow.com  

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 99567663 

Φωτογραφίες: Στέλιος Δημητρίου 

 

Χορηγός επικοινωνίας: Digital Tree 

Loader