Ξένια και Νικόλα, μιλήστε μας για TEDx

Ξένια και Νικόλα, μιλήστε μας για TEDx

«Unbelievable» η φετινή διοργάνωση!

Η Ξένια Ξενοφώντος, Director of Media Relations στη Digital Tree και ο Νικόλας Νικολή, Curator του TEDx UniversityOfNicosia μας μιλούν για την unbelievable μεταξύ τους συνεργασία

Η σχέση και η συνεργασία μας είναι δεδομένη, αφού μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και φιλοσοφία, ομοφωνούν Ξένια Ξενοφώντος και Νικόλας Νικολή, στη σημερινή, από κοινού τους εμφάνιση στην AG.

Με την πολλαπλώς ερμηνευόμενη λέξη unbelievable τιτλοφορείται άλλωστε και το κόνσεπτ της φετινής διοργάνωσης του TEDx University of Nicosia, που έχει γίνει πια θεσμός για την πόλη.

«Μια υπέροχη λέξη έχει συνυφαστεί με κάτι αρνητικό και ψεύτικο. Το φετινό TEDx έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια και να μας πει ιστορίες ωραίες», αναφέρεται ανάμεσα σε αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα στο σημερινό βίντεο .

Συναντούν λοιπόν απήχηση στην Κύπρο τα TEDx events; Πώς προωθείται η εκδημοκρατικοποίηση της γνώσης και της επιστήμης; Tι συγκεκριμένο θα δούμε φέτος;

Σύμφωνα με την ομάδα του TEDxUNIC, σήμερα υπάρχουν δύο “απίστευτες” κατηγορίες: η εμπνευσμένη και η αποθαρρυντική. Και ενώ τα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται συχνότερα στην αποθάρρυνση, το φετινό TEDxUniversityofNicosia επιθυμεί να μοιραστεί και τα δύο, αλλά κυρίως τις εμπνευσμένες, απίστευτες ιστορίες που εμπλουτίζουν τις κοινωνίες.

Στις 30 Νοεμβρίου, στο Φιλοξενία στη Λευκωσία, το TEDxUNIC θα φέρει επί σκηνής δέκα ομιλητές και τέσσερις καλλιτέχνες που θα μοιραστούν τις ιστορίες τους γύρω από την έννοια του απίστευτου. Με τον τρόπο αυτό το TEDxUniversityofNicosia ελπίζει να διαδραματίσει ρόλο στην εξάπλωση μιας αίσθησης.

Γνώρισε τους φετινούς ομιλητές εδώ 

To TEDx UNIC 2019 πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου. 

Χορηγός επικοινωνίας η Digital Tree.

Σημειώστε ότι οι θέσεις στα TEDx’s είναι περιορισμένες. Εαν δεν έχεις ήδη πάρει το εισιτήριό σου, μπορείς να το προμηθευτείς από ΕΔΩ

Loader