Αυτά τα μουσικά events του Φεβρουαρίου δεν πρέπει να τα χάσεις

Αυτά τα μουσικά events του Φεβρουαρίου δεν πρέπει να τα χάσεις

Ενημερώσου έγκαιρα!

Τα μουσικά events που μας έλειψαν τόσο πολύ επιστρέφουν!

Μετά την έξαρση της Όμικρον τους τελευταίους μήνες τα πράγματα φαίνεται σιγά σιγά να παίρνουν το δρόμο τους προς την κανονικότητα. Έτσι, τα αγαπημένα μας μουσικά δρώμενα αρχίζουν δειλά δειλά να επιστρέφουν. 

Ψάξαμε και βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τα 3+1 μουσικά events του Φεβρουαρίου που δεν πρέπει να χάσεις! 

  • 3 Φεβρουαρίου - Μιρέλα Πάχου στο Red (Λευκωσία) 

3

Μια μουσική παράσταση για λίγους και εκλεκτούς Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου η αγαπημένη μας Μιρέλα Πάχου έρχεται στο RED. για να στήσουμε μαζί της το πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα. Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια… το ακορντεόν της, σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα όσα θα θέλαμε να τραγουδήσουμε παρέα! Η βραδιά θα είναι γεμάτη αστερόσκονη , swing kαι νησιώτικα, rock και λαϊκά, κέφι και φαντασία!

Μαζί της: Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα Δημήτρης Μουτάφης: ηλεκτρικό μπάσο Κρατήσεις και πληροφορίες 99059257 ( RED. ) Ώρα έναρξης: 21:00 Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040) 

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Rokoko

 

  • 9 & 10 Φεβρουαρίου - Γιάννης Κότσιρας Ρεσιτάλ για φωνή, πιάνο & μπουζούκι στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου & Θέατρο Ριάλτο 

 1

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι, στο οποίο εκτός από γνωστά τραγούδια του αγαπημένου ερμηνευτή, περιλαμβάνονται και τραγούδια μεγάλων δημιουργών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.  Το Ρεσιτάλ του Γιάννη Κότσιρα περιλαμβάνει πολλά «μεγάλα» τραγούδια, που όλοι μας έχουμε αγαπήσει και που η μαγεία τους στη συγκεκριμένη παράσταση αναδεικνύεται περισσότερο με τη μορφή που αυτά πρωτογράφτηκαν. Στο πιάνο, ο εξαιρετικός Γιώργος Παπαχριστούδης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές. Στα νυκτά έγχορδα, ο Βαγγέλης Μαχαίρας, συνεργάτης του Γιάννη Κότσιρα εδώ και πολλά χρόνια, συνθέτης και ο ίδιος, αλλά και σπουδαίος σολίστ της παραδοσιακής μουσικής, που πετυχαίνει να μεταφέρει όλα εκείνα τα ελληνικά αρώματα μέσα από το μπουζούκι, το ούτι και τον τζουρά του. 

Επιμέλεια και σχεδιασμός ήχου: Λάμπρος Μπούνας, Στρατής Καραδημητράκης 

Φωτισμοί: Φίλιππος Τρέπας Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy

 

  • 9 & 10 Φεβρουαρίου - Γιώτα Νέγκα Τραγουδώντας την Ευτυχία - Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας "Γ. ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"

3

Η Γιώτα Νέγκα τραγουδάει την «Ευτυχία»! Μία από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, θα ταξιδέψει στην Κύπρο και θα μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Στις παραστάσεις θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια της σπουδαίας στιχουργού μεταξύ άλλων τα «Με ένα όνειρο τρελό», «Είμαι αητός χωρίς φτερά», «Γυάλινος Κόσμος».

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια στο www.tickethour.com.cy

16 & 18 Φεβρουαρίου - Στέφανος Κορκολής σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου και Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας “Γ. Λυκούργος”

5

Ο Στέφανος Κορκολής ερμηνεύει και παίζει στο πιάνο έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Μία παράσταση βασισμένη σε όλο το μουσικό φάσμα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Μαζί του στην ερμηνεία των τραγουδιών η Σοφία Μανουσάκη.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια στο www.tickethour.com.cy

Πηγή φωτογραφίας

Loader