Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε την ταινία “The Lost City”

Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε την ταινία “The Lost City”

Διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις την ταινία στους κινηματογράφους K Cineplex.

Η ταινία “The Lost City” συνδυάζει περίτεχνα δράση, γέλιο και περιπέτεια. Μια ταινία με τους αγαπημένους Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι οποίοι θα μάς μεταφέρουν σε μια ζούγκλα που ούτε κι’ αυτή δεν είναι έτοιμη για τέτοια επική περιπέτεια. Το “The Lost City” κάνει σήμερα, 24 Μαρτίου, πρεμιέρα και είναι σίγουρα μία από τις ταινίες που αξίζουν μια θέση στη λίστα σου.

Το στόρι της ταινίας 

Η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Loretta Sage, έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Alan, ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Dash». 

Διάβασε Επίσης: Στο “Cyprus Avenue” θα δούμε την “κρίση ταυτότητας” που δεν μπορεί να μην αφορά τους Κύπριους

Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Alan, η Loretta θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο, ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματος της. Ο Alan, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. 

1

Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το αναπάντεχο δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί προκειμένου να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα.

Περισσότερα για την ταινία

-Ανακοινώθηκε αρχικά ως The Lost City of D, όπως η ιστορική ταινία του 2016 από τον James Gray, αλλά στη συνέχεια άλλαξε, παρότι η ομοιότητα των δύο τίτλων δεν ήταν τυχαία.

-Ανταλλαγή κάμεο ανάμεσα στον Brad Pitt και τη Sandra Bullock, που έγιναν φίλοι στα γυρίσματα του Bullet Train, όπου η δεύτερη έχει κάμεο και ο Pitt είναι πρωταγωνιστής. Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι ο ενδιάμεσος κρίκος ήταν ο George Clooney, που τηλεφωνούσε κάθε μέρα στον Pitt λέγοντας του να εμφανιστεί εδώ.

-Ο Ryan Reynolds ήταν ο βασικός υποψήφιος για τον κεντρικό ρόλο, αλλά δεν ήρθε σε συμφωνία με την Paramount.

Διάβασε Επίσης: Wednesday: Η Christina Ricci επιστρέφει στην Οικογένεια Addams 

1

Πρωταγωνιστούν: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, Da’ Vine Joy Randolph, Patti Harrison, Oscar Nunez, Brad Pitt, Hector Anibal, Raymond Lee

Σκηνοθεσία: Aaron Nee, Adam Nee

Από τις 24 Μαρτίου στις σκοτεινές αίθουσες των K Cineplex 

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις την ταινία μπορείς να επισκεφθείς τον λογαριασμό της Αvant-Garde στο Instagram  για να διεκδικήσεις μια διπλή πρόσκληση

 

Loader