Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε το “Uncharted”

Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε το “Uncharted”

Διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις την ταινία στα K Cineplex

Το Uncharted είναι η ταινία που αξίζει μια θέση στη λίστα σου για αυτή την εβδομάδα για να την παρακολουθήσεις στους κινηματογράφους K Cineplex. Κυνήγι θησαυρού, περιπέτεια, απαντήσεις σε γρίφους και δράση είναι αυτά που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου ζωντανό.

Το στόρι της ταινίας 

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του. Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

 

Σκηνοθεσία: Ruben Fleischer

Σενάριο: Rafe Judkins και Art Marcum & Matt Holloway

Βασισμένο στο PlayStation video game από τη Naughty Dog

Παίζουν: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle και Antonio Banderas

1

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις την ταινία μπορείς να επισκεφθείς τον λογαριασμό της Αvant-Garde στο Instagram  για να διεκδικήσεις μια διπλή πρόσκληση 

 

Loader