Αυτό είναι το πρόγραμμα για το φετινό Λεμεσιανό Καρναβάλι

Αυτό είναι το πρόγραμμα για το φετινό Λεμεσιανό Καρναβάλι

Πλούσιο πρόγραμμα από τον Δήμο Λεμεσού

Το πρόγραμμα για το φετινό Λεμεσιανό Καρναβάλι ανακοίνωσε ο Δήμος Λεμεσού.

Παρά το γεγονός ότι ούτε φέτος θα γίνει η καρναβαλίστικη παρέλαση, οι Λεμεσιανοί φρόντισαν για ένα πλούσιο πρόγραμμα με διαφορετικές εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Τσικνοπέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, και ολοκληρώνονται την Κυριακή 6 Μαρτίου.

1

Πέμπτη 24/02, 6μ.μ. - Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

«Στέψη Βασίλισσας Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022»

Η Βέρα Ευθυμίου Παρλαλίδου παίρνει το σκήπτρο της από το Βασιλιά Λεμέσιο, στέφεται  βασίλισσα του φετινού Λεμεσιανού Καρναβαλιού και μεταμορφώνεται σε καλή μάγισσα βγαλμένη από τα παραμύθια, για να διώξει για πάντα τον κορωνοϊο από τις ζωές μας.

Η τελετή θα γίνει στη παρουσία του Δημάρχου του δημοτικού συμβουλίου και της βασιλικής οικογένειας του καρναβαλιού.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, την ομάδα κρουστών Batukinio, την ομάδα μαζορετών του σώματος κυπρίων οδηγών και τις μαζορέτες Λεμεσού.

Διάβασε Επίσης: Τα 4+1 φοιτητικά στέκια της Λευκωσίας

Παρασκευή 25/02, 8μ.μ.- Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

«Ήρταν οι Σήκωσες»

Μουσικοχορευτική παράσταση με 6μελές μουσικό σχήμα. Παραδοσιακά αποκριάτικα έθιμα από την Κύπρο και την Ελλάδα μέσα από το χορό και το τραγούδι. Συμμετέχουν ο Πολιτιστικός και Χορευτικός Όμιλος Λεμεσού Διόνυσος, ο  Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού, ο Λαογραφικός Όμιλος Ερευνών Αμαθούσιοι και Πολιτιστικός Όμιλος Ζήδρος.

Κυριακή 27/02, 8μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Λες και ήταν χθες»

Μουσική παράσταση με την 8μελή ορχήστρα του Άδμητου Πιτσιλλίδη,  με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών μιας άλλης εποχής που μας μεταφέρουν στο κλίμα της αποκριάς, με άρωμα παλιάς Αθήνας.

 Δευτέρα 28/02, 8μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«70sandmore»

Ένα ρετρό πάρτι με το 8μελές συγκρότημα Time Surfers Party Band με ντίσκο τραγούδια που αγαπήσαμε από την δεκαετία του 70 μέχρι και σήμερα.

Τρίτη 01/03, 8μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Τραγούδια του Καρναβαλιού»

Το Λεμεσιανό Καρναβάλι μέσα από ένα μουσικό πρόγραμμα με Ελληνικά και ξένα τραγούδια από το  10μελές μουσικό σχήμα του Κωνσταντίνου Ζορπά.

«Διαγωνισμός Πελλομάσκας»

Μασκαρέματα και αμφιέσεις που θα συζητηθούν, θα μας εντυπωσιάσουν και θα διαγωνιστούν για την καλύτερη Πελλόμασκα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2022. Βραβεία στις καλύτερες αμφιέσεις.

Τετάρτη 02/03, 8μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Αντρική Τετραφωνία»

Ο χώρος διαμορφώνεται σε μουσική σκηνή με την Αντρική Τετραφωνία Λεμεσού σε παλιές καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια, αναπολώντας τις όμορφες ρομαντικές εποχές

Πέμπτη 03/03, 8μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Ρετρό Πάρτι»

Η μπάντα Λωποδύτες, μια απο τις μακροβιότερες μπάντες της Κύπρου, μας παρασύρει και μας ξεσηκώνει σε ένα ρετρό πάρτι με τραγούδια 90s.

Παρασκευή 04/03, 8μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Tempodicarnival»

Καρναβαλίστικη φιέστα με το Χορευτικό Πολιτιστικό Όμιλο Παλμό.  6μελές συγκρότημα σε ένα μουσικό πρόγραμμα με λάτιν και ποπ μουσική.

Σάββατο 05/03, 4μ.μ. - Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

«Παιδικές Χορωδίες»

Παιδικές φωνές μας τραγουδούν Καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια από τις παιδικές χορωδίες: Επιλογής και Μουσικό Εργαστήρι, Μουσικοί Ορίζοντες Αγίας Φύλας, και την ορχήστρα του ωδείου Ελικωνας. Συμμετέχουν οι παιδικές ομάδες των μαζορετων

Σάββατο 5/03, 8μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Βραδιά Κανταδόρων»

Μια βραδιά με παρέες κανταδόρων, μας τραγουδούν και μας συνεπαίρνουν με τις καντάδες τους. Συμμετέχουν οι Κανταδόροι ΕΔΟΝ, Κανταδόροι Λεμεσού, Κανταδόροι Γιωργαλλέτοι, Κανταδόροι Μοντέρνοι Καιροί, Αρίονες, Φωνητικό σύνολο Ιλαντρων και Ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων.

Κυριακή 6/03, 11π.μ. – 1μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Τα παιδιά διασκεδάζουν στο Λεμεσιανό Καρναβάλι»

Εκδήλωση για τους μικρούς μασκαράδες, τους μελλοντικούς καρναβαλιστές. Παράσταση από το Θέατρο σκιών Πάφιος «Ο καραγκιόζης πάει στο Καρναβάλι». Εργαστήρι πελλόμασκας από την βασίλισσα της τρέλας Μόνικα Πιερίδου. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα μαγείας από την ομάδα ΛΙΟΤΑΤΗ και τους ξυλοπόδαρους του.

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Por Favor (Βίντεο)

Κυριακή 6/03, 8μ.μ. -Χαρουπόμυλος Λανίτη

«LNSBAND»

Από την τηλεοπτική εκπομπή «Λούης Night Show» στο Λεμεσιανό Καρναβάλι.  Η 6μελής μπάντα του Τεύκρου Νεοκλέους παρουσιάζει τη παράσταση “Back to the 80’s-90’s”, στο εορταστικό κλίμα του καρναβαλιού. Απολαμβάνουμε ένα ανεβαστικό και συνάμα νοσταλγικό ταξίδι, στα ωραιότερα ποπ τραγούδια των δεκαετιών '80 και '90, κυρίως από το ελληνικό, αλλά και το ξένο ρεπερτόριο.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα υπόκειται σε απρόβλεπτες αλλαγές.

Για πληροφορίες στο Τηλ. 25745919 - Πολιτιστικές Υπηρεσίες Δήμου Λεμεσού

Εισητήρια: tickethour.com

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader