«Δεν ήταν δύσκολο να μας πείσουν για την αξία του TEDx»

«Δεν ήταν δύσκολο να μας πείσουν για την αξία του TEDx»

Η Έλλη Ιωαννίδου, Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου, μας μιλά εκ μέρους της Τράπεζας για την πολύχρονη συνεργασία με το TEDx University of Nicosia

Η συνεργασία ξεκίνησε το 2015 και δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους διοργανωτές να πείσουν την Τράπεζα για την αξία του TEDx. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι πραγματοποιούνται τέτοιου είδους εκδηλώσεις και στην χώρα μας, συνεπώς η Τράπεζα Κύπρου δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει το TEDxUnic αλλά και το TEDxLimassol, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας. Η θεματολογία της κάθε εκδήλωσης, οι ομιλητές, η όλη διοργάνωση, αλλά κυρίως η ανταπόκριση τους κόσμου είναι οι λόγοι για τους οποίους συνεχίζουμε για 5η συνεχή χρονιά τη συνεργασία μας.

Συνδεθήκατε με το TEDx πολύ έντονα στο νησί και δίνετε στο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια εκδήλωση με στόχο τη σκέψη, την έμπνευση, την δημιουργικότητα, την παραγωγή κριτικής σκέψης και την ανάληψη πρωτοβουλιών. Πόσο σημαντικό είναι σήμερα να καλλιεργούμε αυτό τον διάλογο με τα κοινά μας;

Αρκετοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι πλέον όλα μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε μέσω του διαδικτύου, αλλά η εμπειρία του να παρακολουθήσει κάποιος live ένα TED talk είναι μοναδική. Η θετική ενέργεια και η αμεσότητα που επικρατεί ανάμεσα στους ομιλητές και στους θεατές καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ενισχύουν αυτά που αναφέρατε, με το κοινό να μπαίνει στη διαδικασία να αξιολογήσει, να επιβραβεύσει και να εμπνευστεί από τις ιστορίες ενός TEDx. Χαιρόμαστε που συμβάλλουμε σ’ αυτό και που βλέπουμε την απίστευτη ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Διαβάστε και αυτό: TEDxUnic Umbelievable: Γνωρίστε τον οικοδεσπότη Δημήτρη Κόκκορη

Πως σας εκφράζει  το φετινό θέμα "Unbelievable";

Ένα πολύ όμορφο θέμα, που εκφράζει την ίδια τη ζωή! Αυτά που θα ακούσουμε από τους ομιλητές στο TEDxUnic στις 30 Νοεμβρίου είναι οι μοναδικές και απίστευτες ιστορίες τους οι οποίες κρύβουν δύναμη, επιμονή και δημιουργικότητα. Εάν τα προσθέσουμε και εμείς στη δική μας καθημερινότητα, σίγουρα το κάθε τι που βιώνουμε μπορεί να γίνει "unbelievable"!     

To περιμένετε από τη φετινή διοργάνωση;

Είμαι σίγουρη ότι  όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα ακούσουμε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα σε ακόμα μια μοναδική μέρα TEDxUnic!

Διαβάστε Επίσης: Εσύ, θα ήθελες να ζήσεις μια unbelievable εμπειρία;

Ποιά είναι η Έλλη Ιωαννίδου

Η Έλλη Ιωαννίδου σπούδασε Communication Media στο Manchester Metropolitan University. Εργάζεται στην Τράπεζα Κύπρου από το 1999 και το 2004 εντάχθηκε στην ομάδα Επικοινωνίας της Τράπεζας. Στα χρόνια που ακολούθησαν ανέλαβε διάφορα projects και δράσεις στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης της Τράπεζας. Το 2014 ανέλαβε ως Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην νεοσύστατη Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων της Τράπεζας, θέση που κατέχει μέχρι σήμερα.

Έχει παρακολουθήσει συνέδρια και workshops, σχετικά με την Εταιρική Υπευθυνότητα, στην Κύπρο και το εξωτερικό, και κατέχει επίσημες πιστοποιήσεις στον τομέα, όπως το πιστοποιητικό “CSR Practitioner” και το πιστοποιητικό “GRI Certified Training Program”. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού σωματείου CSR Cyprus και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου.

To TEDx UNIC 2019 με το θέμα Unbelievable, πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου στην Λευκωσία, στις 30 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Όσοι έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο μπορούν αν δουν εδώ το πρόγραμμα της ημέρας, καθώς επίσης και όλες τις πληροφορίες για το θέμα, τους προσκεκλημένους και τις παράλληλες δραστηριότητες.

Χορηγός επικοινωνίας η  Digital Tree.

Δείτε εδώ για την συνεργασία της Digital Tree με το TEDx Unic

Loader