Εντυπωσιακοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για τους λάτρεις της νύχτας

Εντυπωσιακοί ταξιδιωτικοί προορισμοί για τους λάτρεις της νύχτας

Μια διαφορετική ματιά στα ταξίδια

Τα ταξίδια είναι μοναδική εμπειρία και ακόμη και σε αυτά, υπάρχουν προτιμήσεις.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν τα ταξίδια τους να είναι πιο περιπετειώδεις. Υπάρχουν προορισμοί που το βράδυ σε εντυπωσιάζουν και αφήνεσαι στη μαγεία της φύσης.

' ' Πηγή

Θαύμασε το Βόρειο Σέλας (Fairbanks, Αλάσκα)

Το να ατενίζεις την ομορφιά και την μεγαλειότητα του Βόρειου Σέλας κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας σχεδόν κάθε ταξιδιώτη. Είναι επίσης μια δραστηριότητα που είναι δυνατή αποκλειστικά τη νύχτα, καθώς θα χρειαστείς απόλυτο σκοτάδι για να δεις τα πολύχρωμα ουράνια σώματα να χορεύουν στον ουρανό. Το Βόρειο Σέλας είναι ορατό σε ένα μεγάλο μέρος της Σκανδιναβίας από τον Σεπτέμβριο έως τον Μάρτιο.

' ' Πηγή

Νυχτερινές καταδύσεις (Key Largo, Φλόριντα)

Το να εξερευνήσεις τον εκπληκτικό κόσμο που υπάρχει κάτω από τα κύματα είναι πραγματικά υπέροχο, αλλά επειδή πολλά συναρπαστικά θαλάσσια πλάσματα είναι νυκτόβια, η κατάδυση του Upper Keys National Sanctuary τη νύχτα παρέχει την ευκαιρία να δεις πλάσματα που δε θα έβλεπες υπό άλλες συνθήκες. Κολύμπησε πάνω από καρχαρίες, χέλια, καλαμάρια και χταπόδια! Θα ξετρελαθείς.

' ' Πηγή

Δες τη λάμψη πάνω από τον κρατήρα U Halema “UMA” (Ηawaii)

Το να μένεις έξω σχεδόν μέχρι τα μεσάνυχτα στις διακοπές δεν είναι απαραίτητα μία συνήθεια που θα ενθουσιάσει κάθε ταξιδιώτη. Εξάλλου, πολλοί πάνε διακοπές για να ξεκουραστούν και να ευχαριστηθούν τον ύπνο. Ωστόσο, σε διαβεβαιώνω ότι αξίζει να χάσεις μερικές ώρες ξεκούρασης για να δεις τη λάμψη από τον κρατήρα U Halema “UMA” στο Εθνικό Πάρκο Ηφαιστείων της Χαβάη.

' ' Πηγή

Δες την παραλία Holbox (Νησί Holbox, Μεξικό)

Ίσως αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να υπάρχει μία τέτοια παραλία. Η παραλία Holbox, λοιπόν, που βρίσκεται σε ένα μικρό νησί στη βόρεια ακτή της χερσονήσου Γιουκατάν του Μεξικού, είναι γεμάτη φυτοπλαγκτόν που λάμπουν στο σκοτάδι και κολυμπούν εκεί τριγύρω, ενώ παράλληλα εκπέμπουν ένα υπέροχο μπλε φως. Είναι τόσο όμορφο, που απλά θα χρειαστείς λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσεις πόσο τυχερή είσαι που ζεις σε αυτόν τον κόσμο.

' ' Πηγή

Νυχτερινό σκι (Κολοράντο)

Το Κολοράντο υπερηφανεύεται για το καλύτερο σκι και σνόουμπορντ και καλά κάνει! Πολλοί από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς του, από το Keystone Resort μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο Steamboat, προσφέρουν επίσης μία εξαιρετική εμπειρία! Σου δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσεις τις τεράστιες πίστες κάτω από τα αστέρια!

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader