Επιλέξαμε 4 events για το Σαββατοκύριακο που αξίζει να ρίξεις μια ματιά

Επιλέξαμε 4 events για το Σαββατοκύριακο που αξίζει να ρίξεις μια ματιά

Πού να πας το Σάββατο και την Κυριακή

Διανύουμε το πρώτο Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού και όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα για σήμερα και αύριο που αξίζει να ρίξεις μια ματιά.

Nostalgia Aglantzia Carnival Party

1

Ο Δήμος Αγλαντζιάς σε συνεργασία με την STS Events και τα αγαπημένα μας Nostalgia Parties διοργανώνουν ένα αξέχαστο πάρτι γεμάτο καρναβαλίστικη διάθεση, μπόλικο φαγητό, ποτό, και ζωντανή μουσική!

LIVE performance από τους 'Time Surfers' Party Band

Eleonora La Luna στα φωνητικά 

DJ Marcos & DJ wonderLU

Διάβασε περισσότερα εδώ

Μια κυριακάτικη “Τσικνοπέμπτη” στο Καφενείο 7 Κλειδιά

1

Το αγαπημένο καφενείο της Λευκωσίας μεταφέρει την “Τσικνοπέμπτη” αυτή την Κυριακή και καλεί τους φίλους του να σπεύσουν για άφθονο, ποιοτικό σουβλάκι, μπύρες και κρασί. 

“Μπορεί να χάσαμε την περσινή Τσικνοπέμπτη, αυτή τη φορά, όμως, επανερχόμαστε δριμύτεροι: με πιο ποιοτικά σουβλάκια, με έναν ακόμα πιο έμπειρο Ξένιο στη φουκού, περισσότερες μπύρες στα ψυγεία και περισσότερες ετικέτες κρασιού στον κατάλογο και άφθονο, μα άφθονο, σουβλάκι!

Διάβασε περισσότερα εδώ

Οι Kontovourkis & Co έρχονται Λευκωσία για μια νύχτα γεμάτη μουσική

1

Ο Μιχάλης Κοντοβούρκης και οι φίλοι του, εμφανίζονται για πρώτη φορά στο ιστορικό “Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης” στην πρωτεύουσα, για μια νύχτα γεμάτη μουσική, γλέντι και χαμόγελα!

Η επταμελής μπάντα θα μας ταξιδέψει με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και διασκευές αγαπημένων ελληνικών κομματιών με ένα άρωμα καρναβαλιού.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στη Λεμεσό

1

Παρά το γεγονός ότι ούτε φέτος θα γίνει η καρναβαλίστικη παρέλαση, οι Λεμεσιανοί φρόντισαν για ένα πλούσιο πρόγραμμα με διαφορετικές εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Τσικνοπέμπτη, 24 Φεβρουαρίου, και ολοκληρώνονται την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

 

Loader