Έρχεται στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία “Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Dumbledore”

Έρχεται στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία “Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Dumbledore”

Διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις την ταινία στους κινηματογράφους K Cineplex.

Διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις την ταινία στους κινηματογράφους K Cineplex.

Αν είσαι λάτρης των μάγων, των μαγισσών και ό,τι συνεπάγεται με αυτά, τότε η ταινία “Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Dumbledore” είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Μια ταινία με φαντασία, δράση και περιπέτεια που συναντά τον βραβευμένο με Oscar, Eddie Redmayne και τον δύο φορές υποψήφιο για Oscar, Jude Law. Η πολυαναμενόμενη ταινία έρχεται στις σκοτεινές αίθουσες των K Cineplex από τις 14 Απριλίου και υπόσχεται απολαυστική θέαση.

Διάβασε Επίσης:  Ζευγάρι στην Ουκρανία παντρεύτηκε περιτριγυρισμένο από συντρίμμια 

3

Το στόρι 

Τα “Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Dumbledore” είναι η νέα περιπέτεια από το Wizarding World που δημιούργησε η J.K. Rowling.

Ο καθηγητής Albus Dumbledore (Jude Law) γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) κινείται για να πάρει τον έλεγχο του Κόσμου των Μάγων. Ανίκανος να τον σταματήσει μόνος του, αναθέτει στον μαγικο ζωολόγο Newt Scamander (Eddie Redmayne) να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου μαγκλ φούρναρη σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου συναντούν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με την ενισχυμένη λεγεώνα του Grindelwald. Αλλά με τόσα πολλά να διακυβεύονται, πόσο καιρό μπορεί ο Dumbledore να παραμείνει αμέτοχος;

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τον βραβευμένο με Oscar, Eddie Redmayne (“Η Θεωρία των Πάντων”), τον δύο φορές υποψήφιο για Oscar, Jude Law (“Επιστροφή στο Cold Mountain”, “Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ”), τους Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates, Poppy Corby-Tuech, Fiona Glascott, Katherine Waterston, Maria Fernanda Cândido, Richard Coyle,     Oliver Masucci, Valerie Pachner και Mads Mikkelsen..

Την ταινία "Φανταστικά Ζώα: Τα μυστικά του Dumbledore" σκηνοθέτησε ο David Yates, σε σενάριο των J.K. Rowling & Steve Kloves, βασισμένο σε σενάριο της J.K. Rowling. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram και Tim Lewis. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Neil Blair, Danny Cohen, , Josh Burger, Courtenay Valenti και Michael Sharp.

Διάβασε Επίσης: Στο “Cyprus Avenue” θα δούμε την “κρίση ταυτότητας” που δεν μπορεί να μην αφορά τους Κύπριους

Η δημιουργική ομάδα της ταινίας πίσω από τις κάμερες περιλαμβάνει τον διευθυντή φωτογραφίας George Richmond (“Rocketman”, “Kingsman: Ο χρυσός κύκλος”), τον κάτοχο τριών βραβείων Oscar, σχεδιαστή παραγωγής Stuart Craig (“Ο Άγγλος ασθενής”, “Επικίνδυνες σχέσεις”, “Γκάντι”, οι σειρές ταινιών “Χάρι Πότερ” και “Φανταστικά Ζώα”) και τον σχεδιαστή παραγωγής Neil Lamont (“Solo: A Star Wars Story”, “ Rogue One: A Star Wars Story”), την κάτοχο τεσσάρων βραβείων Oscar, σχεδιάστρια κουστουμιών, Colleen Atwood (“Σικάγο”, “Αναμνήσεις μιας Γκέισας”, “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”, “Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται”) και τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Γέιτς στο μοντάζ Mark Day (“Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ”, οι τέσσερις τελευταίες ταινίες “Χάρι Πότερ”). Η μουσική είναι του εννιά φορές υποψήφιου για Oscar, James Newton Howard (“Του Κόσμου τα Νέα”, “Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ”, “Εναντίωση”, “Μάικλ Κλέιτον”, η σειρά ταινιών “Αγώνες πείνας”). 

H Warner Bros. Pictures παρουσιάζει μία παραγωγή της Heyday Films Production, την ταινία του David Yates “Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Dumbledore”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η Warner Bros. Pictures ανέλαβε την παγκόσμια διανομή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σκηνοθεσία: David Yates

Σενάριο: J.K. Rowling, Steve Kloves

Πρωταγωνιστούν: Jude Law, Mads Mikkelsen, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston

Από τις 14 Απριλίου στις σκοτεινές αίθουσες των K Cineplex 

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις την ταινία μπορείς να επισκεφθείς τον λογαριασμό της Αvant-Garde στο Instagram  για να διεκδικήσεις μια διπλή πρόσκληση

Bρείτε μας στο Instagram

Loader