Γιατί όλοι πάνε στο Artnaldas για brunch τα Σάββατα;

Γιατί όλοι πάνε στο Artnaldas για brunch τα Σάββατα;

Πήγαμε και καταλάβαμε γιατί

Δυο βήματα απ' την πλατεία Ελευθερίας και σε πάροδο της Μακαρίου, στην οδό Αρνάλδας, ο χώρος του Artnaldas - Concept Experience σφύζει τα Σάββατα από ζωή. 

Η νέα συνεργασία του αγαπημένου χώρου μαζί με τον σεφ του The λoneλy oλive αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία και αυτό φαίνεται τόσο στα πιάτα που βγαίνουν από την κουζίνα όσο και στα ευχαριστημένα πρόσωπα των θαμώνων.

345

Κάτω από τον τίτλο "Πιατάκια έξω", κάθε Σάββατο από τις 11 το πρωί το μενού αλλάζει και συναρπάζει με τα χρώματα και τις μυρωδιές του. Εκεί έχουμε δοκιμάσει, μεταξύ άλλων, Ταρτάκια με κολοκύθα, πράσα, χαλίτζια και άνηθο, Τηγανητά αβγά σε προζυμάτο ψωμί, καραμελωμένα κρεμμύδια, ζάταρ και κόλιανδρο και Φρουτάλια με πατάτες, κολοκύθια, γραβιέρα και χωριάτικο λουκάνικο. Ένα απ' τα πιάτα που λατρέψαμε δε δεν είναι άλλο από τις Μπουκιές με αβοκάντο αρακά και ξινομυζήθρα! 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Ένα concept store, μια αλλιώτικη εμπειρία 45

Πολύ προσεγμένες και φίνες γεύσεις μέσα από πιατάκια που μπορείς να επιλέξεις, να σμίξεις και να μοιραστείς με την παρέα σου.  12

Αυτό το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, ενημερωθήκαμε ότι στο μενού θα συμπεριλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, μία εξαίρετη rustic τυρόπιτα αλλά και ένα εντυπωσιακό πιάτο με Χτυπητά αβγά με chard, χαλούμι και za'atar! 

Συνδυάζουμε την βόλτα μας στην πόλη, απολαμβάνουμε τον φθινοπωρινό ευεργετικό ήλιο και πάμε με την παρέα για τσιτ-τσατ και... πιατάκια έξω. 

Artnaldas - Concept Experience 

Κρατήσεις: 22350355

Loader