Η Techno Habits επιστρέφει για να εγκαινιάσει την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν

Η Techno Habits επιστρέφει για να εγκαινιάσει την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν

Mε ειδικό καλεσμένο τον Keith Carnal

Το line up θα συμπληρώσουν οι resident της Techno Habits, Paul Angelo & Don Argento, με τους Argy K και Raw Silver.

Μετά την επιτυχία του event με τον Chris Leibing, η Techno Habits επιστρέφει αυτό το Σάββατο, 4 του Ιούνη, για να εγκαινιάσει την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.  Για το πρώτο πάρτι, η ομάδα της Techno Habits έχει προσκαλέσει τον Keith Carnal, σε μια μυστική τοποθεσία κοντά στην περιοχή των Χαλεπιανών, που θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν την έναρξη του event.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Με καταγωγή από τη Ολλανδία, ο Keith Carnal είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλλιτέχνες που θα καθορίσουν το μέλλον της techno. Το μουσικό του ταξίδι ξεκίνησε από μικρή ηλικία, καθώς είχε μεγαλώσει σε ένα απόλυτα μουσικό περιβάλλον. Ξεκίνησε να γράφει τη δική του μουσική το 2008, με τη δισκογραφία του να συμπεριλαμβάνει κομμάτια στην Afterlife, ARTS και AFFIN, με τις παραγωγές του να βρίσκουν μαζική υποστήριξη από κορυφαίους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Ο ήχος του είναι βαθύς και σε ταξιδεύει σε μουσικές διαδρομές, γεμάτες με "σκληρά" μπάσα και μελωδίες, που "αγκαλιάζουν" υπέροχα το σκοτάδι.

Διάβασε Επίσης: Όσα έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα

''

Τα DJ sets του έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά την ενέργεια, τις μελωδίες και τους ιδιαίτερους ήχους. Έτσι, ωθεί το πλήθος σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι resident της Techno Habits, Paul Angelo & Don Argento, με τους Argy K και Raw Silver να συμπληρώσουν το line up.

Loader