Μαγειρεύοντας με την Teresa στη Λευκωσία

Μαγειρεύοντας με την Teresa στη Λευκωσία

Μια ιταλική γαστρονομική εμπειρία για τους παθιασμένους λάτρεις του φαγητού!

Έχετε ποτέ φανταστεί ότι μια μικρή γεύση από Ιταλία, μια αγαπημένη παράδοση και μια ευχάριστη ιστορία θα μπορούσαν να συσκευαστούν όλα μαζί μέσα σε ένα κουτί; Ανακαλύψαμε πρόσφατα μια υπέροχη ιδέα, το «My Cooking Box» και ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε με όλους εσάς! Το μαγικό κουτί περιλαμβάνει όλα ανεξαιρέτως τα υλικά για την ετοιμασία ενός γεύματος για 2-3 άτομα. Μέσα σε 20 λεπτά μπορείτε να φτιάξετε μια απίστευτα γευστική συνταγή, υπογεγραμμένη από βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ. 

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, με πολλή χαρά θα υποδεχτούμε στο Artnaldas την Teresa Tortora, πρώην δικηγόρο, από την Ακτή Αμάλφι στην Ιταλία, η οποία τώρα ζει στην Κύπρο. Η Teresa λατρεύει τη μαγειρική και κατά τη διάρκεια του 2-ωρου masterclass, θα ετοιμάσει συγκεκριμένες αυθεντικές ιταλικές συνταγές, και θα μοιραστεί μαζί μας, χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για το πώς να μαγειρεύουμε νόστιμα ιταλικά πιάτα.  

 Όμορφο, καλό κρασί θα σερβίρεται καθ' όλη τη διάρκεια του event. 

Επιπλέον, ο κάθε συμμετέχων θα πάρει από ένα «My Cooking Box» για να ετοιμάσει την συνταγή στο σπίτι... σαν ένας παθιασμένος Ιταλός σεφ!

Για εγγραφές παρακαλώ καλέστε στο Artnaldas - Concept Experience τηλ:  22350355

Κόστος συμμετοχής: €30 (περιλαμβάνει ένα «My Cooking Box»)  

Η εκδήλωση στο Facebook 

66

 

 

Loader