O Amandra είναι ο κρυμμένος master πίσω από την Ahrpe Records

O Amandra είναι ο κρυμμένος master πίσω από την Ahrpe Records

Ο Γάλλος παραγωγός, με εμφανίσεις σε παγκοσμίου φήμης χώρους στο ενεργητικό του, έρχεται στο Emotions, το μεγαλύτερο φεστιβάλ techno στην Κύπρο

Ο Amandra ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει μουσικά, απεικονίζοντας με συνοχή το δικό του όραμα για 'acid & tribal' ρυθμούς. Με πολλές εμπειρίες σε παγκοσμίου φήμης χώρους όπως Brooklyn Mirage New York, Concrete Paris, Panorama Bar / Berghain Berlin, Amsterdam Dance Event (ADE), Afterlife Ibiza, Shelter Amsterdam με τον Donato Dozzy, και μέσω των Ασιατικών περιοδειών του στη Νότια Κορέα με τον Vurt και στην Ιαπωνία με τους Dommune και Contact στο Τόκιο μεταξύ άλλων, ο Amandra αυτοσχεδιάζει και προσαρμόζει τη μουσική του, προκαλώντας εικόνες στο μυαλό του κοινού, χαρίζοντας του μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Με αφορμή την παρουσία του στο Emotions Festival στις 25 με 26 Ιουνίου, στο Angel's Hills Resort στα Καμπιά, τον γνωρίσαμε λίγο καλύτερα και μιλήσαμε φυσικά για μουσική

Ποιο θα έλεγες ότι είναι το πιο ικανοποιητικό κομμάτι του να είσαι Dj;

Τις περισσότερες φορές οι συναντήσεις με παθιασμένους ανθρώπους που οδηγούν σε δυνατές φιλίες. Βέβαια, μπορεί να είναι απογοητευτικό να έχεις φίλους σε όλο το κόσμο γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να τους βλέπεις τακτικά. Το να επισκέπτεσαι νέα μέρη χάρη σε αυτούς όμως, είναι πάντα πολύ ικανοποιητικό. Επίσης, αυτό που αντιλήφθηκα με την πάροδο του χρόνου είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας με μερικά λαμπρά μυαλά. Είμαι χαρούμενος που η ειλικρινής μουσική μου τράβηξε την προσοχή. Έχω την ευκαιρία να δουλέψω με μερικούς απίστευτους καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες, χάρη στον αφοσιωμένο και ανοιχτόμυαλο ατζέντη μου.  

Ποια συναισθήματα σού προκαλεί η μουσική;

Κάθε νέα κυκλοφορία, μου προκαλεί μοναδικά συναισθήματα. Είναι δύσκολο να ορίσω ποια ακριβώς είναι αυτά χωρίς να αναφερθώ σε κάποια συγκεκριμένη κυκλοφορία. Συνήθως μού τραβά την προσοχή η λεγόμενη "θετική μελαγχολία" όπως την αποκαλώ. Για τους περισσότερους η μελαγχολία έχει αρνητική χροιά, αλλά κατά τη γνώμη μου, μέσω αυτής μπορείς να ξεφύγεις από τη νέα "ψηφιακή" μας κοινωνία. Είναι σαν να σου λείπει ένα κομμάτι από το παρελθόν που δεν έζησες ή που δεν υπήρξε ποτέ. Αυτό βέβαια, προσωπικά, μου φαίνεται καλό κατά κάποιο τρόπο. 

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι που παίζεις τον τελευταίο καιρό;

Πρόσφατα βίωσα απίστευτες στιγμές με το Armonica - Ngeke Feat Toshi (Αndhim Remix).

Έχεις επισκεφθεί ξανά την Κύπρο;

Ναί, μια φορά που έπαιξα με τη δισκογραφική Ahrpe με τον Ovend και τον Alex Tomb. Μείναμε για δυο μέρες και επισκεφθήκαμε αρκετά μέρη. Ένα εξαιρετικό ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου αισθανθήκαμε την απίστευτα θετική ενέργεια των ανθρώπων, η οποία μας βοήθησε στο να δώσουμε μια ανοιχτή και ειλικρινή παράσταση, που τελείωσε με συγκλονιστικά encores! Ανυπομονώ για τον δεύτερο γύρω με τον Alex και την ομάδα του. 

Διάβασε ακόμη: Ο Dj Alex Tomb μάς μίλησε για το Emotions Festival και τη σχέση του με τη μουσική 

amanda

Tο Emotions Festival είναι ένα φεστιβάλ για όσους θέλουν να βιώσουν τα συναισθήματα που προκαλεί η μουσική techno, σ' ένα φανταστικό περιβάλλον μέσα στη φύση.

Μια μοναδική ευκαιρία να συνδεθούμε μεταξύ μας μέσω της μουσικής και των τεχνών, με τους διοργανωτές να μας υπενθυμίζουν πως τα συναισθήματα μπορούν να έχουν νόημα και σημασία στην καθημερινή ζωή.

Για εισιτήρια: https://ra.co/events/1510476

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Emotions Festival στο Instagram και το Facebook 

 Χορηγός επικοινωνίας: Avant-Garde  

 

 

Loader