Όλοι μιλάνε για αυτή την pop-up πιτσαρία στο κέντρο της Λευκωσίας

Όλοι μιλάνε για αυτή την pop-up πιτσαρία στο κέντρο της Λευκωσίας

Πήγαμε, δοκιμάσαμε και ξετρελλαθήκαμε

Φέρει την επωνυμία “Tutto Passa”, κι αν δεν ξέρεις basic ιταλικά, αυτό σημαίνει “Όλα περνάνε”. Κι όντως, όλα περνάνε άμα γευτείς τις πίτσες που ετοιμάζουν τα παιδιά στην πολύ κουλ pop-up πιτσαρία που βρίσκεται επί της οδού Πινδάρου, στον αριθμό 26Α, στο μέγαρο της Αλήθειας. 


Γράφει ο Κώστας Νικολάου

*Ευχαριστίες στην Πέγκυ Σπινέλη για τις φωτογραφίες 


Ακούγαμε, καιρό τώρα, από φίλους και γνωστούς, να την φουμίζουν και η προτροπή τους ότι “πρέπει οπωσδήποτε” να κάνουμε στάση για πίτσα από εκεί ήταν ιδιαίτερα έντονη.

Πήγαμε λοιπόν, επιβεβαιώσαμε τις φήμες και μάθαμε και κατιτί παραπάνω.  44

Για να ξέρεις, ο χώρος αυτός αποτελεί το pop-up αδελφάκι του πανέμορφου μπουτίκ ξενοδοχείου Agora που βρίσκεται στα Λεύκαρα. Πρόκειται για ένα καλοπροσεγμένο χώρο, τόσο όσο και να σου δίνει την αίσθηση του coziness αλλά και να σε χαλαρώνει με το ήρεμο και μπιτάτο vibe του. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Έχουμε νέο street food στην πρωτεύουσα και τα σπάει 2

Σκανδαλιστικές μυρωδιές και όμορφες μουσικές στον χώρο, ένα μενού μικρό, περιεκτικό και καθωσπρέπει κι ένας Δανός μαζί με μια Νορβηγίδα να κλέβουν τις εντυπώσεις με την αβίαστη ευγένειά τους. 

Εμείς δοκιμάσαμε εκεί μία Marinara και μία Spicy Pep και η ευχάριστη γευστική εμπειρία φαίνεται ότι θα μας στείλει ξανά πίσω στον χώρο.  57

Το Tutto Passa αξίζει με τα χίλια την επίσκεψή σου κι όταν δοκιμάσεις την πίτσα του θα μας θυμηθείς. 

Tutto Passa

Πινδάρου 26Α, Λευκωσία

Τ: 22752000

 

Loader