Πώς η Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου έγινε καθαρότερη σε ένα Σάββατο

Πώς η Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου έγινε καθαρότερη σε ένα Σάββατο

Η δράση εθελοντικού καθαρισμού του Stoli® Group είναι αξιέπαινη και έβαλε ένα ακόμη «λιθαράκι» στη μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος

Το Σάββατο, 28 Μαϊου, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Stoli® Group, που σε συνεργασία με την εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD, διοργάνωσε ενέργεια εθελοντικού καθαρισμού, δίνοντας ένα δυνατό και ελπιδόφορο μήνυμα: πως όλοι μαζί μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον.

Με τέτοιες δράσεις, η «πράσινη» φιλοσοφία γίνεται βίωμα όλων και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Γιατί η προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, όσο κλισέ και αν ακούγεται, είναι αλήθεια πως αποτελεί συλλογική ευθύνη και μόνο ενωμένοι μπορούμε να την επιτύχουμε.

Γι' αυτό άλλωστε και ο κόσμος «αγκάλιασε» την πρωτοβουλία του Stoli® group -ενός από τους κορυφαίους οργανισμούς ultra-premium αλκοολούχων ποτών και οίνων παγκοσμίως- που έχει αποδείξει με τη μέχρι σήμερα δράση ότι το κίνημα sustainability είναι ενσωματωμένο στον «πυρήνα του DNA του», θέτοντας ως όραμα και αποστολή του να δημιουργήσει ένα δυνατό και βιώσιμο portfolio αλκοολούχων ποτών και οίνων μέχρι το 2025.

Το ραντεβού στην προκειμένη δόθηκε το πρωί του Σαββάτου, 28 Μαΐου, στις 10:00, έξω από τον Όμιλο Λαϊκού στην οδό Αιόλου, με τους εθελοντές να καθαρίζουν περιμετρικά από τη Βιομηχανική Περιοχή Δαλίου και μέχρι τη Λεωφόρο Λεμεσού. 

1

2

3

Το σημείο τερματισμού ήταν τα κεντρικά γραφεία της Laiko Cosmos, όπου τους εθελοντές περίμενε μια όμορφη επιβράβευση: δροσιστικά Stoli® cocktails και μουσικές επιλογές ως ένα μικρό «ευχαριστώ» για τον χρόνο, την αφοσίωση και δέσμευση που επέδειξαν. 

5

6

Αυτό που κράτησαν όσοι έδωσαν το παρών τους εκεί ήταν το χαμόγελο ικανοποίησης στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, που παρά τη ζέστη που επικρατούσε, κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν δεκάδες σακούλες με σκουπίδια. Σκουπίδια που μέχρι πρότινος μόλυναν το περιβάλλον που ζουν και δραστηριοποιούνται καθημερινά. 

Μιλώντας στην Avant-Garde, ο brand manager του Stoli® Group, Αντώνης Αντωνίου, εξήγησε χαρακτηριστικά: «H συγκεκριμένη δράση ήταν η τοπική μας προσπάθεια να αγκαλιάσουμε τη φιλοσοφία και τις προσπάθειες του Stoli® Group, υποστηρίζοντας τη βιωσιμότητα και το περιβάλλον». Συμπλήρωσε δε ότι μετά το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένας εθελοντικός καθαρισμός, αυτή τη φορά σε παραλίες της Κύπρου.

Διάβασε επίσης: Το STOLI® GROUP λανσάρει το STOLI® ECO-BAR

6

7

8

9

Διάβασε ακόμη: Paulo Figueiredo: «Δεν έχω αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα, η Κύπρος θα γίνει παγκόσμιος προορισμός για φαγητό και ποτό» 

Σχετικά με το Stoli® Group

Το Stoli® Group ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, το management και τη διανομή του διεθνή portfolio SPI. Κυρίως γνωστό για το brand Stolichnaya® Vodka, το Stoli® Group διεύρυνε το portfolio τα τελευταία χρόνια για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση για premium on-premise και πιο εξεζητημένα ποτά.

Τα κύρια brands του είναι: Stoli®️  Vodka, Elit™ Vodka, Bayou®️  Rum, Kentucky Owl®️ , Villa One™, Gator Bite™ Rum Liquers, Cenote™ Tequila, Kah™ Tequila and Se Busca™ Mezcal. Με παρουσία σε πάνω από 176 αγορές, Stoli® Group λειτουργεί με μια αφοσιωμένη ομάδα 200 διανομέων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Stoli® Group έχει εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αργεντινή και τις ΗΠΑ, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τον περασμένο αιώνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο: www.stoli-group.com.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ STOLI® ΥΠΕΥΘΥΝΑ. 

STOLI® Premium Vodka και Flavored Premium Vodka. 37.5%-40% Alc./Vol. (75-80 proof). Αποστάζεται από σιτάρι. Διανομέας στις ΗΠΑ: Stoli Group USA, LLC, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ ή/και Παγκόσμιος Διανομέας: SPI Spirits (Cyprus) Limited, Κυπριακή Δημοκρατία. ™ και ® - εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα, ανάλογα με τη χώρα, των ZHS IP Americas Sàrl, ZHS IP Europe Sàrl, ZHS IP Worldwide Sàrl ή Spirits International BV © 2022. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.

Loader