«Ψέμα στο Ψέμα» στην Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου

«Ψέμα στο Ψέμα» στην Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου

Πρεμιέρα: Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021, 6.30μ.μ.

Με την ανατρεπτική, αστυνομική κωμωδία του Άντονι Νίλσον, «Ψέμα στο Ψέμα» επιστρέφει η Κεντρική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου σε παγκύπρια πρώτη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαριάννα Καυκαρίδου.

Δύο ευαίσθητοι, καλόκαρδοι αλλά όχι ιδιαίτερα ευφυείς αστυνομικοί, ο Γκόμπελ και ο Μπλάντ, έχουν ένα τελευταίο καθήκον προτού επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Πρέπει να αναγγείλουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι ένα εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν. Μην αντέχοντας όμως να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, ξεκινούν να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο, προκαλώντας έτσι μια σειρά από απρόσμενες εξελίξεις, απίθανες ανατροπές και ξεκαρδιστικές παρεξηγήσεις.

Με έξυπνες ατάκες, ακραίες καταστάσεις που προκύπτουν ανάμεσα στους χαρακτήρες και  με τη δημιουργία μίας σειράς από παράλληλους κόσμους, το «Ψέμα στο Ψέμα» ανατέμνει με ακρίβεια τη σημερινή κοινωνία, αλλά με τρόπο τόσο σουρεαλιστικό, ώστε τα όσα εξωφρενικά συμβαίνουν να προκαλούν το γέλιο. Οι κωμικοτραγικές διαστάσεις των χαρακτήρων ξεδιπλώνονται ανάγλυφα, το χιούμορ συνδυάζεται μοναδικά  με την τρυφερότητα και την ανθρωπιά και ο καταιγισμός ψεμάτων των ηρώων αναδύει τελικά στην επιφάνεια τις πιο βαθιές αλήθειες. Αλήθειες τις οποίες αναζητούμε με πάθος αλλά όταν αποκαλυφθούν αρνούμαστε να τις αποδεχτούμε. Τελικά τί είναι καλύτερο, μια δυσάρεστη αλήθεια ή ένα ωραίο ψέμα;!

ξδφξδξδξδ


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: 

Μετάφραση/Διασκευή/Σκηνοθεσία: Μαριάννα Καυκαρίδου                      

Σκηνικά/Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής

Βοηθός Σκηνοθέτη: Έφη Παπαγεωργίου

Σχεδιασμός Φωτισμού: Βικέντιος Χριστιανίδης

Μουσική Επιμέλεια: Μαριάννα Καυκαρίδου - Παναγιώτης Κυριάκου

Βοηθός Σκηνογράφου: Μικαέλλα Κάσινου

Ζωγραφική Eκτέλεση Σκηνικού: Martin Meason

Κατασκευή Σκηνικού: Γιώργος Χριστιανόπουλος

Οπτική επικοινωνία: Λέανδρος Ταλιώτης

ηδηδηδηδ


ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:  
Παναγιώτης Κυριάκου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Έρικα Μπεγέτη, Σπύρος Γεωργίου, Δήμητρα Δημητριάδου, Στέλιος Μαρτάς, Χρυσταλλένια Παπαδημήτρη, Έφη Παπαγεωργίου.


ΠΡΕΜΙΕΡΑ:

ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - Σάββατο, 6 Μαρτίου 2021 στις 6.30μ.μ.
    
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΟΤΕ & ΠΟΥ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Σατιρικό Θέατρο 

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 6.30μ.μ., μέχρι τις 4 Απριλίου. 

΄ξ΄ξ΄΄ξ

Ανάλογα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, η ώρα έναρξης των παραστάσεων θα διαφοροποιηθεί και θα ανακοινωθεί. 

ΕΙΣΟΔΟΣ:  €15 | €12 (μαθητές, φοιτητές, συνταξιούχοι)

Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com (από 26 Φεβρουαρίου 2021)

Πληροφορίες/Κρατήσεις:  ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 22312940 – 22421609 (από 26 Φεβρουαρίου 2021)

Email: [email protected] 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων είναι απαραίτητη η προκράτηση και η προαγορά εισιτηρίου. Στις παραστάσεις θα τηρούνται αυστηρά όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο. Παρακαλείται το κοινό όπως προσέλθει έγκαιρα στο θέατρο για αποφυγή τυχόν συνωστισμού.

Loader