Race Day - To δεύτερο επεισόδιο του documentary με τον Ευτύχιο Έλληνα

Race Day - To δεύτερο επεισόδιο του documentary με τον Ευτύχιο Έλληνα

Tόσο ο ίδιος όσο και κοντινοί του άνθρωποι περιγράφουν τις δυσκολίες να είσαι οδηγός αγώνων σε ένα άθλημα που στη χώρα σου δεν το υπολογίζουν

Το Porsche Centre Cyprus παρουσιάζει το δεύτερο από τα πέντε επεισόδια του The Racing Line, με τίτλο "Race Day". 

Σε αυτό, τόσο η μητέρα του Μαρία Ιακώβου, όσο και ο πατέρας του Σταύρος Έλληνας, εξιστορούν την έλλειψη κρατικής στήριξης παρά τις επανειλημμένες απέλπιδες τους προσπάθειες, σε ένα άθλημα που στη χώρα μας δεν τυγχάνει αναγώρισης μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ολυμπιακό. 

Παράλληλα, ο Θεόδωρος Μίτλετον, πρόεδρος της Digital Tree και o Mιχάλης Μυλωνάς, CEO της Naga που υπήρξαν χορηγοί του για τη συμμετοχή του στο 2021 Porsche Mobil 1 Supercup, δεν κρύβουν τον θαυμασμό τους για τον Ευτύχιο, που παρά το ό,τι υστερεί έναντι των ανταγωνιστών του στο εξωτερικό τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε διαθέσιμους πόρους, καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει και να δίνει κάθε φορά τον καλύτερο του εαυτό εντός αγωνιστικoύ χώρου. 

Διάβασε: Ένα αγόρι από τη Λάρνακα - To πρώτο επεισόδιο του documentary με πρωταγωνιστή τον Ευτύχιο Έλληνα 

Το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στις 19:00, πριν από τον αγώνα της F1 στη Μελβούρνη. Αποκλειστικά στο Cytavision Sports 6HD και στο CytavisionGo.

Δες το Πρόγραμμα Μεταδόσεων των 5 επεισοδίων και άλλες πληροφορίες ΕΔΩ.

Loader