Τα 15 μουσικά events που έρχονται στην Κύπρο

Τα 15 μουσικά events που έρχονται στην Κύπρο

Αγαπημένοι καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο για αξέχαστες βραδιές

Πλούσιο σε μουσικά events είναι το επόμενο διάστημα στην Κύπρο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες επισκέπτονται το νησί μας και υπόσχονται αξέχαστες μουσικές βραδιές διασκέδασης με αγαπημένα τραγούδια.

Βρήκαμε τα 15 μουσικά events που θα πραγματοποιηθούν στο νησί μας το επόμενο διάστημα και σε ενημερώνουμε παρακάτω

Onirama - 25 Μαρτίου στο RED

3

Τα αγαπημένα παιδιά έρχονται Κύπρο για μια και μοναδική παράσταση.

Οι Οnirama θα βρίσκονται στο RED. την Παρασκευή 25/3

Πληροφορίες/κρατήσεις: 99059257 (RED. 28ης Οκτ 4 Εγκωμη)

Ώρα: 22:00

 

Προπώληση: www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040)

Διάβασε Επίσης: Εφτά οι ύποπτοι για τη ληστεία στα γυρίσματα του Lupin

Ελένη Βιτάλη - 31 Μαρτίου στο RED

3

Η Ελένη Βιτάλη, από τις πιο σπουδαίες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, με περισσότερα από πενήντα χρόνια ιστορίας στο ελληνικό τραγούδι, δημιουργός διαχρονικών τραγουδιών και εξαιρετική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής δισκογραφίας, συνεχίζει τις μέχρι τώρα επιτυχημένες εμφανίσεις της.

 Η Μουσική Σκηνή RED. φιλοξενεί στην σκηνή του την Ελένη Βιτάλη την Πέμπτη 31 Μαρτίου.

 Έχοντας έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της σε μουσική του Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη και με νέα τραγούδια με τον Σταμάτη Κραουνάκη συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα. Παρέα της ο Νίκος Ξύδης με τους δυναμικούς και ανατρεπτικούς ΤΖΟΥΜ στις ενορχηστρώσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις. Η Ελένη Βιτάλη μας τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών. Με την μοναδική φωνή της και την τεράστια αγκαλιά της για όλο τον κόσμο μας παρασύρει να τραγουδήσουμε κι εμείς μαζί της μια βραδιά που όλοι θα την κρατήσουμε βαθιά στις ψυχές μας!!!

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ώρα έναρξης: 22:30

Πληροφορίες/κρατήσεις: 99059257

Προπώληση: www.tickethour.com.cy & ACS Courier (77777040)

Πάνος Μουζουράκης - 29 Απριλίου στο RED 

3

Ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης και οι μουσικοί του σε μια ανατρεπτική εμφάνιση!

Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης έχει ετοιμάσει για το κοινό της Κύπρου μια ξεχωριστή και γεμάτη εκπλήξεις μουσική παράσταση, και είναι έτοιμος να μας κάνει να «πάθουμε αγάπη» (όπως και ο τίτλος του νέου του τραγουδιού), συναρπάζοντας μας για ακόμα μια φορά με το ταλέντο του, τον αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του.

Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», το ολοκαίνουργιο «Έπαθα Αγάπη» καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις», όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο Πάνος Μουζουράκης σε κάθε του live. ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ LIVE

Ραντεβού την Παρασκευή 29 Απριλίου στη Μουσική Σκηνή RED, σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, κέφι και διασκέδαση!

Πληροφορίες/κρατήσεις: 99059257 (RED. 28ης Οκτ. 4 Έγκωμη) Προπώληση:www.tickethour.com.cy & acs courier (77777040)

Ώρα έναρξης: 22:30

Χαΐνηδες - 8 Απριλίου στο Downtown live 

1

Οι Χαΐνηδες γιορτάζοντας τα 30 χρόνια της δισκογραφικής τους παρουσίας θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια όλων όπως τα «Καπηλειό», «Ακροβάτης», «Τίγρης», «Συνταγές μαγειρικής», «Τση γιαγιάς τα παραμύθια», «Είχα μια αγάπη μια φορά» μας και παράλληλα θα παρουσιάσουν τραγούδια από την νέα τους δισκογραφική εργασία που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη, με τίτλο «Βάρδα Φουρνέλο»!

Ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο: €15

Παίζουν και τραγουδούν οι

Δημήτρης Αποστολάκης (λύρα, φωνή), Μιχάλης Γαλάνης (τύμπανα), Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (ακουστική κιθάρα, φωνή), Peter Jaques (πνευστά), Μιχάλης Νικόπουλος (λαούτο, μπουζούκι, μαντολίνο, φωνή), Γιάννης Νόνης (μπάσο) και Αγγελική Σύρκου (φωνή). Επιμέλεια ήχου ο Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Διάβασε Επίσης: Η επιστήμη μίλησε - Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των βαρετών ανθρώπων

Φίλιππος Πλιάτσικας - 19 Απριλίου στο Downtown live 

3

Μια τελείως διαφορετική μουσική παράσταση από τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τους μουσικούς του στο DownTown στις 19 Απριλίου!

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, μετά την παράσταση «Μουσική για ένα βιβλίο» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η οποία φτιάχτηκε με αφορμή το δεύτερο μυθιστόρημά του με τίτλο «Ο υπασπιστής του αυτοκράτορα», ανεβαίνει στη σκηνή του DownTown Live για μια εφ όλης της ύλης παράσταση αυτή τη φορά.

Μια μουσική παράσταση που θα ενώνει τις δύο πλευρές της ίδιας φύσης.

Τραγούδια που χάραξαν μια ολόκληρη εποχή και συνεχίζουν να επιδρούν βαθιά μέχρι σήμερα θα πλημμυρίσουν την φιλόξενη αυτή μουσική σκηνή με την συμμετοχή του εξαιρετικού Χάρη Μιχαηλίδη (Δραμαμίνη), του Βαγγέλη Μαρκαντώνη στο Μπάσο και του Αλέξη Κούρτη στα τύμπανα.

Η καθηλωτική αφήγηση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη θα ενώσει την ιστορία των τραγουδιών, που ξεκινούν από την εποχή της δημοφιλούς μπάντας και φτάνουν στα προσωπικά, με έναν άλλο φανταστικό κόσμο που ξεπηδά απ τις σελίδες ενός βιβλίου.

Μια μουσική (αλλά όχι μόνο) παράσταση πολύ μακριά από τα αναμενόμενα!

Συμμετέχουν:

Χάρης Μιχαηλίδης – Κιθάρα,τραγούδι. Βαγγέλης Μαρκαντώνης Μπάσο

Αλέξης Κούρτης Τύμπανα

Φιλική Συμμετοχή με προβολή Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Ηχοληψία : Νίκος Παππάς

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Social Waste - 28 Μαΐου στο Downtown live

3

Το συγκρότημα έρχεται στη Λευκωσία στο Downtown live στις 28 Μαΐου. 

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Joker/Two-Face - 25 Μαρτίου στο Downtown live 

3

Από την θρυλική κολεκτίβα των Bong Da City και την καθολική underground αποδοχή στην ταξιδιάρικη, vibrant αισθητική των Joker/Two-Face, μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι για τον Tsaki και τον Styl Mo. Μη φοβούμενο να πειραματιστεί με το στυλ του, τόσο στα flows όσο και τους στίχους, το ντουέτο δημιούργησε τον δικό του αναγνωρίσιμο new school ήχο, και καθιερώθηκε γρήγορα στην σκηνή. Αναγνωρίσιμοι όσο λίγοι, παραγωγικοί όσο ακόμη λιγότεροι και πάντα ευρηματικοί σε κάθε τους βήμα, οι J2F δεν σταματούν να εκπλήσσουν με την δισκογραφική συνέπεια, την συναυλιακή τους ενέργεια και την ασυναγώνιστη φρεσκάδα τους! Ετοιμαστείτε να τους ξανα-απολαύσετε στις συναυλιακές σκηνές σε Ελλάδα και Κύπρο!

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Μπάμπης Στόκας με τους Prospectus - 26 Μαρτίου στο Downtown live 

3

Μπάμπης Στόκας έρχεται στην Κύπρο και θα βρίσκεται στο DownTown μαζί με τους PROSPECTUS, Νικόλα Φιλήτα, Γιώργο Γρηγορίου και Μαρία Μακρή το Σάββατο 26 Μαρτίου!

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Αλέξια «In a Jazz Mood» - 30 Μαρτίου στο Downtown live

1

Η Αλέξια παρουσιάζει, την συναυλία «In a Jazz Mood», την Τετάρτη στις 30 του Μάρτη, στο DownTown Live στην Λευκωσία.

Η Αλέξια αναβιώνει ορισμένα από τα κλασικά Τζαζ τραγούδια της Αμερικανικής Τζαζ, μαζί με αναφορές από τον ιστορικό πια Τζαζ δίσκο της «In a Jazz Mood», επανερμηνεύοντας τις μουσικές των σπουδαίων Duke Ellington, Chick Corea, George Gershwin, George Coltrane, συμπεριλαμβάνοντας ειδικά επιλεγμένα τραγούδια, σουΐνγκ, τζαζ, γκόσπελ, και μπλούζ, των Louis Armstrong, Fats Waller, Cab Calloway, τραγούδια με διάθεση να ανυψώσουν το πνεύμα. 

Πρόκειται για μια σοφιστικέ συναυλία, που εμπνέει, κατα την οποία το ακροατήριο μπορεί να απολαύσει μουσική και να χαλαρώσει, ακούγοντας μουσικούς και μουσική, υψηλού επιπέδου που μεταφέρουν την ατμόσφαιρα των Τζαζ κλαμπ της Αμερικής, στην καρδιά της Λευκωσίας. 

Η Αλέξια, είναι η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που εισήγαγε την αμερικανική Τζαζ στο ελληνικό κοινό, διευρύνοντας τα μουσικά όρια, προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τη Φωνητική Τζαζ στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Στην έκφρασή της τραγουδά με τρόπο legato (μια τεχνική που σημαίνει συνεχή κίνηση ανάμεσα στις νότες), αλλά και rubato (που σημαίνει «να κλέβεις» ρυθμικά μοτίβα τα οποία είτε προηγούνται είτε έπονται της θέσης ή της άρσης στο μέτρο), αξιοποιώντας την δυνατή και καλά δουλεμένη τεχνική της στην αναπνοή. 

Η Αλέξια συνοδεύεται από 4-μελή ορχήστρα η οποία απαρτίζεται από ορισμένους από τους νεότερους και πιο ταλαντούχους μουσικούς της Κυπριακής Τζαζ και Αυτοσχεδιαστικής μουσικής σκηνής, τον Χρήστο Γερολατσίτη στο πιάνο, τον Cahit Kutrafali στο ηλεκτρικό μπάσο, τον Ηλία Ιωάννου στην τρομπέτα και τον Ερμή Μιχαήλ στην ηλεκτρική κιθάρα.

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Ελλόπια - 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου στο Downtown live 

1

Η Ελλοπία ανεβαίνει ξανά στην σκηνή του Down town live για να ταξιδέψουμε παρέα στα όμορφα και μαγικά μονοπάτια της Ελληνικής μουσικής!

Σε δυο βραδιές, σχεδόν μυσταγωγικές, θα περιπλανηθούμε ανάμεσα στα τραγούδια που αγαπήσαμε! Στα τραγούδια αυτά που μέσα τους κρύβουν τους φίλους τους παλιούς και τις πολύτιμες προσωπικές μας ιστορίες!

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Διάβασε Επίσης: Έρχεται στη Λεμεσό το μεγαλύτερο πάρκο αστικού πρασίνου (Φωτογραφίες) 

Μελίνα Κανά - 3 Απριλίου στο Downtown live

1

Η Μελίνα Κανά διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα σε κλασικά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

πό το υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα, μέχρι τις επιλογές κλασικών τραγουδιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι όπως συνθέσεις του Άκη Πάνου, του Απόστολου Καλδάρα, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Γιάννη Σπανού και πολλών άλλων σημαντικών δημιουργών. Μοναδική στιγμή της παράστασης το αφιέρωμα στα τραγούδια της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού.

Τραγούδια ορόσημα, που μεταφέρονται στο σήμερα με το πάθος, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό που τους αρμόζει.

Τον στίχο ενός από αυτά τα τραγούδια, του κλασσικού πια «Ένα αστέρι πέφτει, πέφτει», διάλεξε η Μελίνα, ως τίτλο της φετινής της παράστασης.

Η αισθαντική Μελίνα Κανά, χτίζει ένα μουσικό πρόγραμμα που εκφράζει το καλλιτεχνικό της παρόν.

Αυτή η μουσική παράσταση αποτελεί ένα δυνατό μουσικό όχημα εξωτερίκευσης συναισθημάτων.

Ακουμπώντας στις ανθρώπινες διαθέσεις, από τα πιο βαθιά και προσωπικά έως τη διονυσιακή εξωστρέφεια, η καλοκαιρινή παράσταση της Μελίνας αποτελεί μία δυνατή αποτύπωση διαθέσεων και συναισθημάτων μέσα από λόγια και μουσικές.

Πάντα δυναμική και συνάμα τρυφερή η Μελίνα, αγγίζει τους προβληματισμούς μας και μας δίνει με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία την ευκαιρία, για δυόμιση ώρες να αφήσουμε πίσω την καθημερινότητα και τα άγχη της.

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Κοινοί Θνητοί - 9 Απριλίου στο Downtown live

1

Οι "ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ" έρχονται για μια μοναδική βραδιά στο Downtown Live στη Λευκωσία το Σάββατο 9 Απριλίου 2022!

Μητσοφου: Ραπ

Αντώνης Μεϊμάρης: Μπάσο

Τάσος Μεϊμάρης: Λαούτο, Τρομπέτα, Φωνή

Παναγιώτης Μπαρόλας: Κιθάρα, Φωνή

Κωνσταντίνος Μαργαρίτης: Πλήκτρα

Στέλιος Γκίνης: Τύμπανα

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Φι Βήτα Σίγμα - 15 Απριλίου στο Downtown live

1

Από τα σπάργανα του θρυλικού crew των Bong Da City, ο Rio και ο Mani, μαζί με τον ταλαντούχο DJ Mode, αποτελούν τους Φι Βήτα Σίγμα, ένα από τα πιο αγαπητά crews του σύγχρονου ραπ στερεώματος με πολύ ποιοτικές κυκλοφορίες, συλλογικά ή και solo. Το "Εδώ Που Νιώθει Κανείς" του Rio, κυκλοφορώντας εν μέσω covid restrictions, τον Απρίλιο του 2020, δεν είχε την ευκαιρία του να παρουσιαστεί συναυλιακά με τον τρόπο που έπρεπε κι έτσι θα γίνει τώρα, στα πλαίσια άλλης μιας σπουδαίας συνάντησης, μιας μουσικής παρέας που αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Μια συναυλιακή συγκυρία που δεν πρέπει να χάσεις!

Ώρα Προσέλευσης: 20:30 | Ώρα Έναρξης: 21:30

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Γυμνά Καλώδια και SeaHorse - 17 Απριλίου στο Downtown live 

3

Είναι καιρός να ροκάρουμε όπως παλιά , όλοι σαν μια μεγάλη παρέα, με τρεις μπάντες που έχουν τον τρόπο να ξεσηκώνουν με τους στίχους και τη μουσική τους, αλλά παράλληλα να μας γεμίζουν ελπίδες και όνειρα για το αύριο.

Μια ιδιαίτερη συναυλία γεμάτη πάθος και δύναμη από τα Γυμνά Καλώδια, τους SeaHorse και με opening band τους Nofrenø - Κυριακή, 17/04 στη μουσική σκηνή Down Town Live στη Λευκωσία. 

Ετοιμάζουν βαλίτσες και έρχονται από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για να μας χαρίσουν μια απόλυτη ροκ βραδιά που σίγουρα θα μας μείνει αλησμόνητη!!

Τα Γυμνά Καλώδια  ξεκίνησαν την πορεία τους, ηχογραφώντας και κυκλοφορώντας τον πρώτο τους δίσκο τον Ιούνιο του 2005, με τίτλο ομώνυμο του συγκροτήματος και από τότε μας χαρίζουν «ηλεκτροφόρες» στιγμές χαράζοντας τη δική τους πορεία. Παράλληλα με τα τραγούδια τους που αγαπάμε, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και κομμάτια από το νέο τους δίσκο που τιτλοφορείται «Ατίθασα όνειρα και ελπίδες». Ένας νέος καθαρόαιμος ροκ δίσκος, με πανκ πινελιές και όλα όσα μας έχουν συνηθίσει τα Γυμνά Καλώδια όλα αυτά τα χρόνια: δύναμη, πάθος, δυνατό στίχο! Είναι ένα άλμπουμ που δημιουργήθηκε για να γεννά ερωτήματα. Δεν έχει τραγούδια ούτε εικόνες που προτείνουν λύσεις. Είναι όλα αυτά που μας κάνουν να ταξιδεύουμε, όλα αυτά που μας κάνουν να νοιώθουμε και όλα αυτά που μας κάνουν να συνεχίζουμε να ψάχνουμε. Τα τραγούδια του «Ατίθασα Όνειρα Και Ελπίδες» είναι ό,τι νιώθουμε αυτή την εποχή και μας κάνει να υπάρχουμε. Δημιουργήθηκαν με την σκέψη ότι έχουμε ανάγκη να εκφράσουμε τα πάντα, χωρίς να κρυφτούμε πουθενά. Και προπαντός, να μην κρυφτούμε από τον εαυτό μας και από τα σκοτεινά βάθη του.

Τα Γυμνά Καλώδια είναι:

Χρήστος Καλογράνης: φωνή, κιθάρα

Θανάσης Μπουρίκας: τύμπανα

Κωνσταντίνος Γεροδήμος: μπάσο, φωνητικά

Οι Seahorse φτιάχτηκαν το 2016 από μουσικούς με πολύ μεγάλη ιστορία στην Ελληνική ροκ σκηνή. Σε έναν κόσμο που θέλει να τα βάζει όλα σε κουτάκια, παίζουν rock όπως το καταλαβαίνουν οι ίδιοι,με ενέργεια που τους επιτρέπει να κινούνται από τεράστια riff σε ambient τοπία με αβίαστο τρόπο. Μεγάλο τους πλεονέκτημα, ο ήχος τους: συμπαγής, ρυθμικός και τεράστιος, βασισμένος στο παίξιμο και την πείρα τους.

Τον Απρίλη του 2018 κυκλοφόρησαν το 10ιντσο βινύλιο ''The Rough Sessions'' σε εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό για την record store day από το Lotus Record Shop.

Το Μάρτιο του 2019 κυκλοφόρησε το πρώτο τους cd "Heaven is underground'' από την Labyrinth of Thoughts ενώ τον Δεκέμβρη του 2021 κυκλοφόρησαν σε βινύλιο το e.p τους "Swimming backwards".

Οι Seahorse είναι:

Ασκληπιός Ζαμπέτας : Κιθάρες (Τρύπες,Mushrooms,Ghost Note Project)

Αλέξης Αποστολάκης: Τύμπανα,samples (Blues Wire,Θ.Παπακωνσταντίνου-Λαικεδέλικα, αμέτρητα sessions),

Nomik: φωνή (Universal Trilogy, Sleepin'Pillow, solo καλλιτέχνης)

Bill Vassilo: μπάσο (Johnny Carbonaras,Super Stereo, Γκούλαγκ).

OPENING BAND: Nofrenø

Οι Nofrenø είναι ένα ελληνόφωνο heavy rock συγκρότημα από τη Λευκωσία με progressive, metal, punk και stoner επιρροές. Δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2018 και αποτελείται από τους Δημήτρη Μυλή (Κιθάρα & Φωνή), Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου (Ηλεκτρικό Μπάσο), Πάμπο Χαραλάμπους (Ηλεκτρική Κιθάρα) & Φραγκίσκο Πετρίδη (Ντραμς).Ο "Δίσκος Πρώτος" κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2019 και είναι η ανάμιξη των προσωπικών ακουσμάτων του κάθε μέλους κάτω από το όνομα Nofreno. Το Μάρτιο του 2020 κυκλοφόρησαν το single τους “Άνοιξη”. Τη 1η Ιανουαρίου 2021 κυκλοφόρησαν το κομμάτι " Είμαστε όλοι Μετανάστες" που αποτελεί μέρος του δεύτερου δίσκου τους "Κάτι Σκοτεινό και Απέραντο" που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του 2020 και κυκλοφορησε τον Ιανουάριο του 2021 από τους ίδιους σε CD και από την ελληνική B-otherside Records σε 100 αριθμημένα βινύλια.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00/ Ώρα έναρξης: 21:00

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Βloody Hawk - 7 Μαΐου στο Downtown live

1

Το νέο δισκογραφικό πόνημα του ράπερ από την Ξάνθη σε χτυπάει στο πρόσωπο όπως η στυγνή πραγματικότητα που πραγματεύεται στα τραγούδια του. Πλέον ώριμος, σμιλεμένος στον δρόμο και τις sold out μουσικές σκηνές ανά την επικράτεια, επιστρέφει στο τρίτο σε σειρά studio album "Τίμημα" με κουπλέ-φωτιά και ρεφρέν που κολλάνε το δάχτυλο στο repeat.

Πότε εσωστρεφής και συναισθηματικός, κατά τις επιταγές του παρελθόντος του και πότε πιο εξωστρεφής και stadium-friendly, μα πάντα λυρικός και σκληρά ρεαλιστικός, εδώ ο Bloody Hawk παρουσιάζεται με υπερτονισμένες όλες τις ποιότητες που αγαπήσαμε στο ραπ του μέχρι σήμερα, πιο έτοιμος από ποτέ για το επομενο μεγάλο βήμα. Ένα παιδί της διπλανής πόρτας, ένας ράπερ της παλιάς σχολής, πιο φρέσκος, επίκαιρος, γοητευτικά ακατέργαστος και γλυκά εθιστικός από οτιδήποτε άλλο γέννησε η καθομολογουμένως υπέρμετρα γόνιμη εγχώρια hip hop σκηνή, το 2021. Ένα δισκογραφικό εγχείρημα που περιμέναμε όσο λίγα, σε μια εποχή που το έχουμε ανάγκη όσο τίποτα. 'Ωρα Προσέλευσης: 20:30 | 'Ωρα Έναρξης: 21:30

Περισσότερες Πληροφορίες και εισιτήρια εδώ 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader