Τα 7 events για το τριήμερο του καρναβαλιού

Τα 7 events για το τριήμερο του καρναβαλιού

Πού να πας και τι να κάνεις αυτό το τριήμερο

Το τριήμερο του καρναβαλιού είναι πλέον γεγονός, κι’ εμείς μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε τα events που θα συμβούν αυτές τις τρεις μέρες στο νησί μας. Μουσική, χορός και διασκέδαση για όλα τα γούστα.

Kontovourkis & Co στο Savino Live 

1

Ο Μιχάλης Κοντοβούρκης και οι φίλοι του, μετά την πρόσφατη επιτυχημένη εμφάνιση, επιστρέφουν στην σκηνή του Savino Live για μια νύχτα γεμάτη μουσική, χορό και τρελές αμφιέσεις! Η επταμελής μπάντα θα μας ταξιδέψει με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς και διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων κομματιών με έντονο άρωμα καρναβαλιού!

Μετά τη συναυλία ακολουθεί ξέφρενο καρναβαλίστικο party με τον DJ Γιώργο Νικολάου. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στη Λεμεσό

1

Παρά το γεγονός ότι ούτε φέτος θα γίνει η καρναβαλίστικη παρέλαση, οι Λεμεσιανοί φρόντισαν για ένα πλούσιο πρόγραμμα με διαφορετικές εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Κυριακή 6 Μαρτίου.

Σάββατο 05/03, 4μ.μ. - Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο

«Παιδικές Χορωδίες»

Παιδικές φωνές μας τραγουδούν Καντάδες και καρναβαλίστικα τραγούδια από τις παιδικές χορωδίες: Επιλογής και Μουσικό Εργαστήρι, Μουσικοί Ορίζοντες Αγίας Φύλας, και την ορχήστρα του ωδείου Ελικωνας. Συμμετέχουν οι παιδικές ομάδες των μαζορετων

Σάββατο 5/03, 8μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Βραδιά Κανταδόρων»

Μια βραδιά με παρέες κανταδόρων, μας τραγουδούν και μας συνεπαίρνουν με τις καντάδες τους. Συμμετέχουν οι Κανταδόροι ΕΔΟΝ, Κανταδόροι Λεμεσού, Κανταδόροι Γιωργαλλέτοι, Κανταδόροι Μοντέρνοι Καιροί, Αρίονες, Φωνητικό σύνολο Ιλαντρων και Ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων.

Κυριακή 6/03, 11π.μ. – 1μ.μ. - Χαρουπόμυλος Λανίτη

«Τα παιδιά διασκεδάζουν στο Λεμεσιανό Καρναβάλι»

Εκδήλωση για τους μικρούς μασκαράδες, τους μελλοντικούς καρναβαλιστές. Παράσταση από το Θέατρο σκιών Πάφιος «Ο καραγκιόζης πάει στο Καρναβάλι». Εργαστήρι πελλόμασκας από την βασίλισσα της τρέλας Μόνικα Πιερίδου. Ακολουθεί ένα πρόγραμμα μαγείας από την ομάδα ΛΙΟΤΑΤΗ και τους ξυλοπόδαρους του.

Κυριακή 6/03, 8μ.μ. -Χαρουπόμυλος Λανίτη

«LNSBAND»

Από την τηλεοπτική εκπομπή «Λούης Night Show» στο Λεμεσιανό Καρναβάλι.  Η 6μελής μπάντα του Τεύκρου Νεοκλέους παρουσιάζει τη παράσταση “Back to the 80’s-90’s”, στο εορταστικό κλίμα του καρναβαλιού. Απολαμβάνουμε ένα ανεβαστικό και συνάμα νοσταλγικό ταξίδι, στα ωραιότερα ποπ τραγούδια των δεκαετιών '80 και '90, κυρίως από το ελληνικό, αλλά και το ξένο ρεπερτόριο.

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα υπόκειται σε απρόβλεπτες αλλαγές.

Για πληροφορίες στο Τηλ. 25745919 - Πολιτιστικές Υπηρεσίες Δήμου Λεμεσού

Εισητήρια: tickethour.com

Το Σάββατο πάμε στο North Face για snowboard στην ψηλότερη κορυφή της Κύπρου

3

Οι WeShakaPeople και οι Sunset n’ Friends ενώνουν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά για μια ξεχωριστή χειμωνιάτικη εμπειρία σε ένα techno event. 

Το Σάββατο, 5 Μαρτίου από τις 16:00 μέχρι τις 21:30, μας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή χειμωνιάτικη εμπειρία στα πανέμορφα χιονισμένα ορεινά τοπία της Κύπρου, στο Τρόοδος, και συγκεκριμένα στο πάρκο του snowboard που βρίσκεται εκεί. 

Διάβασε Επίσης: Netflix: Οι νέες ταινίες και σειρές που περιμένουμε αυτή την εβδομάδα

Το πάρκο του snowboard, που βρίσκεται στο Τρόοδος, το οποίο θα στηθεί και από τις δύο ομάδες, είναι σχεδιασμένο ακριβώς για αυτή την εμπειρία, για snowboard στο χιονισμένο Τρόοδος. To North Face event μας υπόσχεται χορό στους μελωδικούς ρυθμούς των DJkzen και Itsastrochimp κάνοντας snowboarding στην ψηλότερη κορυφή του νησιού

Διάβασε περισσότερα εδώ

Καρναβαλίστικη γιορτή στο Neo Plaza

3

Το υπαίθριο Εμπορικό και Ψυχαγωγικό πάρκο Νeo Plaza ετοιμάζει Καρναβαλίστικη γιορτή, γεμάτη διασκέδαση, κέφι και χορό!

Την ερχόμενη Κυριακή 6 Μαρτίου, το Neo Plaza περιμένει μικρούς και μεγάλους, μαζί με live link από KlikFM, παρέα με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον Κώστα Καρνάκη. 

Ετοίμασε την καρναβαλίστικη σου διάθεση, βάλε την στολή σου και έλα να περάσεις τη μέρα σου στον υπάιθριο χώρο του εμπορικού πάρκου.  

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας

Loader