Netflix: Οι νέες ταινίες και σειρές που περιμένουμε αυτή την εβδομάδα

Netflix: Οι νέες ταινίες και σειρές που περιμένουμε αυτή την εβδομάδα

Έρχονται δύο νέες ταινίες και δύο σειρές τις επόμενες μέρες

Νέες ταινίες και σειρές έρχεται να προσθέσει στην ταινιοθήκη της αυτή την εβδομάδα η αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Με δύο νέες προσθήκες σε σειρές και δύο σε ταινίες εγκαινιάζει τον μήνα Μάρτιο, και την πρώτη του εβδομάδα, το Netflix. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μας περιμένει.

Διάβασε Επίσης: Κλοπή 150.000 λιρών από το πλατό του The Crown

Worst Roommate Ever (01/03)

Πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει αυτό ακριβώς που λέει το όνομα της. Τέσσερις αληθινές ιστορίες για μερικούς από τους χειρότερους συγκατοίκους που υπήρξαν ποτέ.  Στο Worst Roommate Ever θα δεις μεταξύ άλλων βίαιους απατεώνες και αδίστακτους δολοφόνους. 

Pieces of Her (04/03)

Πρόκειται για ένα συγκινητικό θρίλερ μυστηρίου που υπογράφουν οι δημιουργοί του Big Little Lies. Στη σειρά Pieces of Her θα δούμε την ιστορία μιας γυναίκας που συναρμολογεί το σκοτεινό παρελθόν της μητέρας της. Μετά από μια βίαιη επίθεση στη μικρή τους πόλη θα έρθουν στο φως κρυμμένες απειλές και θανάσιμα μυστικά. 

Διάβασε Επίσης: Netflix: Οι καλύτερες σειρές σύμφωνα με τους κριτικούς

Against the Ice (02/03)

Η ταινία Against the Ice έχει δράση, περιπέτεια και αγωνία. Είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας πολικής αποστολής της Δανίας, το 1909. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια δύο αντρών να βρουν ένα χαμένο χάρτη στη Γροιλανδία παλεύοντας παράλληλα για να επιβιώσουν. 

The Weekend Away (03/03)

Η ταινία The Weekend Away μας αφηγείται μια περιπέτεια σ’ ένα ταξίδι στην Κροατία. Η Beth - που την υποδύεται η Leighton Meester - σπεύδει να ανακαλύψει τι συνέβη στην καλύτερη της φίλη, όταν αυτή εξαφανίζεται κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Κροατία. Ωστόσο, κάθε στοιχείο οδηγεί και σε νέα εφιαλτική πλάνη.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader