To θρυλικό ντίσκο γκρούπ των Boney M. στην Κύπρο για μία μοναδική συναυλία

To θρυλικό ντίσκο γκρούπ των Boney M. στην Κύπρο για μία μοναδική συναυλία

Το συγκρότημα πούλησε πάνω από 150 εκατομμύρια δίσκους και βρέθηκε πολλές φορές σε όλα τα charts παγκοσμίως

Οι Boney M., το πιο γνωστό ντίσκο γκρουπ όλων των εποχών, που δημιουργήθηκε από τον παραγωγό Frank Farian, πούλησε πάνω από 150 εκατομμύρια δίσκους και βρέθηκε πολλές φορές σε όλα τα charts παγκοσμίως. Σημείωσε τεράστιες επιτυχίες όπως τα Rivers of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker, Sunny, Rasputin, Belfast, El Lute Hooray! Hooray!, Kalimpa de Luna, Brown Girl In The Ring κλπ.

Τα γυναικεία μέλη του Boney M. Xperience εμφανίστηκαν όλες μαζί με τον αείμνηστο εμβληματικό θρύλο Bobby Farrell / Boney M. τα τελευταία 20 χρόνια. Αφού ο Bobby Farrell πέθανε τραγικά τον Δεκέμβριο του 2010 στην Αγία Πετρούπολη, οι γυναίκες της ομάδας του Edna Proctor, Tamzie Franssen και Maureen Fernandes συνεργάστηκαν με τον Dasilvian Bruce για να πάνε το Boney M. Show σε άλλο επίπεδο. Στο μεταξύ εμφανίστηκαν και μοιράστηκαν τη σκηνή με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες και κάνουν εμφανίσεις σε Βέλγιο, Γερμανία, Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Κύπρο κλπ.

Το συγκρότημα των Boney M. Xperience είναι έτοιμο να σας ταξιδέψει πίσω στη δεκαετία του '70/80, ξαναζώντας το Boney M. Extravanganza με υπέροχα τραγούδια, εκθαμβωτικά ρούχα, τις μεγαλύτερες επιτυχίες!

Info

31 Ιουλίου 2022

Ώρα 21:00

Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο

Είσοδος €20

Προπώληση: www.tickethour.com.cy, ACS Courier

Loader