40 Years Young: Η μεξικάνικη κωμωδία για τη ζωή στα 40

40 Years Young: Η μεξικάνικη κωμωδία για τη ζωή στα 40

Η κρίση ηλικίας ενός σεφ

Αν σου αρέσουν οι ρομαντικές ταινίες, που όμως δεν τους λείπει το χιούμορ, τότε η μεξικάνικη ταινία με τίτλο “40 Years Young” είναι ιδανική για σένα.

Το “40 Years Young” είναι σε σκηνοθεσία του Pietro Loprieno και παρουσιάζει την κρίση μέσης ηλικίας ενός σεφ μέσα από μια κωμική ματιά.

Όταν ο Cesar κλείνει τα 40 προσκαλείται σε ένα γαστρονομικό διαγωνισμό στο Cancun, αλλά μια πικρή ανακάλυψη απειλεί να καταστρέψει την οικογένειά του, καθώς και τις πιθανότητές του να κερδίσει τον διαγωνισμό. 

Ο Cesar βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται και να ακολουθεί τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων όπου τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή όπως θα έπρεπε να είναι. Μια σειρά συγκλονιστικών αποκαλύψεων απειλούν τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ ταυτόχρονα μια αποκάλυψη για το παρελθόν της γυναίκας του επηρεάζει άμεσα το παρόν του. Έτσ, μετά από χρόνια βρίσκεται ξανά ελεύθερος και η Naomi που θα γνωρίσει στο Cancun θα τον κάνει να δει τη ζωή αλλιώς. 

Διάβασε Επίσης: Eurovision: Στη δημοσιότητα το video clip της Ουκρανίας με πρωταγωνιστές παιδιά του πολέμου

Μια ταινία γεμάτη συναισθήματα, χιούμορ και δυνατές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές της και ιδιαίτερα τον Erick Elias που υποδύεται τον Cesar.  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader