5 σειρές για να δεις μετά το "One of Us Is Lying"

5 σειρές για να δεις μετά το "One of Us Is Lying"

Αν σου άρεσε η σειρά τότε πάρε σημειώσεις για τις επόμενες

Μεγάλη απήχηση φαίνεται να έχει το "One of Us Is Lying".

Η σειρά One of Us Is Lying βασίζεται στο ομώνυμο best-seller της Karen McManus και έρχεται να κουμπώσει στο hype των εφηβικών τηλεοπτικών θρίλερ που τα τελευταία χρόνια είδαν μεγάλη άνθιση. Αν σε ενδιαφέρει τέτοιο περιεχόμενο, τότε πιο κάτω θα βρεις κάποιες επιλογές που ίσως να μην είχες δει μέχρι τώρα.

Elite

Όταν τρεις έφηβοι της εργατικής τάξης εγγράφονται σε ένα αποκλειστικό ιδιωτικό σχολείο στην Ισπανία, η σύγκρουση μεταξύ τους και των πλουσίων μαθητών οδηγεί σε δολοφονία.

Διάβασε Επίσης: Batman: Το τελικό trailer της νέας ταινίας με τον Robert Pattinson 

Riverdale

Καθώς περιηγείται στα ταραγμένα νερά του σεξ, του ρομαντισμού, του σχολείου και της οικογένειας, ο έφηβος Άρτσι και η συμμορία του μπλέκονται σε ένα σκοτεινό μυστήριο του Ρίβερντεϊλ.

 

Panic

Κανείς δε ξέρει ποιος εφηύρε το Panic ή πότε ξεκίνησε για πρώτη φορά. Αλλά στην ξεχασμένη αγροτική πόλη Carp του Τέξας, το παιχνίδι είναι η μόνη διέξοδος. Κάθε καλοκαίρι οι ηλικιωμένοι που αποφοιτούν διακινδυνεύουν τη ζωή τους.

Διάβασε Επίσης: Το Facebook προσπαθεί να “μιμηθεί” το TikTok με νέα reels 

Outer banks

Σε ένα νησί με άτομα που έχουν και δεν έχουν, ο έφηβος John B επιστρατεύει τους τρεις καλύτερους φίλους του για να κυνηγήσουν έναν θρυλικό θησαυρό που συνδέεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader