Άκουσε και μεράκλωσε με την «Καραντίνα» του Μπαλάφα

Άκουσε και μεράκλωσε με την «Καραντίνα» του Μπαλάφα

Ο Λεωνίδας μας «μπολιάζει» κατά του κορωνοϊού με τραγούδι του

"Θα τη βγάλουμε και φέτο", έτσι απλά και "μάγκικα", λέει ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο τραγούδι που έγραψε για τον κορωνοϊό, την ίδια στιγμή που εύχεται μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, "Καλή δύναμη σε όλους". 

Φορώντας μία μάσκα προστασίας προσώπου και έχοντας εμφανώς καυστική διάθεση για όλα όσα πρωτόγνωρα ζούμε εν μέσω αυτής της πανδημίας που είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και κυβερνήσεις να κηρύξουν lockdown, ο ίδιος, τραγουδάει για την «Καραντίνα» και...εμάς -τουλάχιστον-, κατάφερε να μας μερακλώσει.

Η συνθήκη που βιώνουμε, φαίνεται ότι έχει «εμπνεύσει» πολύ κόσμο, ανάμεσα στους οποίους και καλλιτέχνες, ενώ υποψιαζόμαστε ότι στον «Κορωνοϊό» και στην «Καραντίνα», θα αφιερωθούν πολλά ακόμη τραγούδια, πρωτότυπα ή και υφιστάμενα – παραποιημένα.

Άκουσε επίσης: Το τραγούδι μίας Κύπριας ρεμπέτισσας, για τον κορωνοϊό

Επιστρέφοντας όμως στον Λεωνίδα Μπαλάφα, για όσους δεν θυμούνται, να αναφέρουμε ότι το 2006, συμμετείχε στο Fame Story 4, το οποίο και κέρδισε. Ακολούθησαν διάφορες δισκογραφικές δουλειές. Ανάμεσα τους και το cd με τίτλο "Απηλιώτης" - το 2013-, το οποίο αποτελείται από τραγούδια σε στοίχους και μουσική του ίδιου, σε ύφος σμυρναίϊκου ρεμπέτικου. Αφορούσε σε μια προσπάθεια να παντρέψει το ύφος και τον ήχο του 1930 με το σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο καλλιτέχνης, πειραματίζεται μουσικά, και οι live εμφανίσεις του, διαθέτουν έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

Ακολουθεί το βίντεο με το τραγούδι του Λεωνίδα Μπαλάφα, για τον κορωνοϊό. Άκουσέ το εδώ και "ξέδωσε" λιγάκι, ακόμη και στον εγκλεισμό.

Loader