Αυτές είναι οι πιο ακριβές σειρές του Netflix

Αυτές είναι οι πιο ακριβές σειρές του Netflix

Οι 7 πιο ακριβές παραγωγές

Είναι γεγονός ότι το Netflix κατέχει μια μεγάλη ταινιοθήκη, με παραγωγές δικές του αλλά και αγορασμένες. Τα τελευταία χρόνια η πλατφόρμα δημιουργεί ιδιαίτερες ταινίες και σειρές με την παραγωγή τους να απαιτεί μεγάλο χρηματικό κεφάλαιο, χωρίς το Netflix να διστάζει να το παρέχει. Εμείς μαζέψαμε τις 7 πιο ακριβές παραγωγές του Netflix και τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

Νο 7 - House of Cards

Η επιτυχημένη σειρά House of Cards αποτελεί μια από τις πρώτες παραγωγές του Netflix και κοστολογείται περίπου στα 4,5 εκ. δολάρια το επεισόδιο. Ωστόσο, το ποσό αυτό ίσχυε για την πρώτη σεζόν, αφού στη συνέχεια το νούμερο αυτό εκτοξεύτηκε αρκετά πιο πάνω. 

Νο 6 - Bridgerton

Άλλη μια επιτυχημένη και αγαπητή παραγωγή του Netflix είναι η σειρά εποχής Bridgerton, Όπως ήταν αναμενόμενο μια τέτοια σειρά χρειάζεται αυξημένο budget. Έτσι, τα 7 εκ. δολάρια ανά επεισόδιο, που υπολογίζεται το κόστος κατά την διάρκεια της πρώτης σεζόν, δε μας ξαφνιάζουν. Στο ποσό συμπεριλαμβάνονται τα κουστούμια, αλλά και οι περίεργες τοποθεσίες που είδαμε. Στη δεύτερη σεζόν το ποσό ανέβηκε. 

Διάβασε Επίσης: Πλησιάζει η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του “Who killed Sara?”

No 5 - Bloodline

Η σειρά Bloodline ακυρώθηκε μετά από τρεις σεζόν, χωρίς ποτέ να δοθεί κάποια εξήγηση. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνουμε τα 8 εκ. δολάρια ανά επεισόδιο που ήταν το κόστος της δεν συμβάδιζε με την απήχηση που είχε και μάλλον γι’ αυτό δεν είδαμε και τη συνέχεια της. 

No 4 - Sense8

Μια θέση στην πεντάδα των πιο ακριβών παραγωγών του Netflix κατέχει και η σειρά επιστημονικής φαντασίας Sense8. Η σειρά κόστιζε γύρω στα 9 εκ. Δολάρια ανά επεισόδιο. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση η απήχηση δεν ήταν ανάλογη, έτσι η πλατφόρμα έδωσε το σωστό φινάλε με ένα επεισόδιο 3 ωρών που έδωσε το τέλος. 

No 3 - The Get Down

Ενώ η πρώτη σεζόν του Get Down είχε υπολογιστεί στα 97 εκ. Δολάρια, τελικά κατέληξε να κοστίζει 120 εκ. Δολάρια. Έτσι, το γεγονός ότι δε συνεχίστηκε μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη!. 

Νο 2 - The Crown

Το “The Crown” είναι από τις πρώτες σειρές που μας έρχονται στο νου όταν σκεφτούμε τις ακριβές παραγωγές του Netflix. Δεν είναι καθόλου περίεργο που η βασιλική οικογένεια βρίσκεται μια ανάσα από την κορυφή, αφού το κόστος της σειράς είναι στα ύψη. Το κάθε επεισόδιο κοστίσει κοντά στα 13.εκ δολάρια.

Διάβασε Επίσης: Αναποφάσιστο ζευγάρι έπαιξε “κορώνα ή γράμματα” για το επώνυμο που θα έπαιρναν

No 1 - Stranger Things

Η επιτυχημένη σειρά “Stranger Things” βρίσκεται στην κορυφή των πιο ακριβών παραγωγών του Netflix. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, κάθε επεισόδιο της σειράς φτάνει στο εντυπωσιακό ποσό των 30 εκ. δολαρίων! Ένα νούμερο που καμία σχέση δεν έχει με τα 6 & 8 εκατομμύρια που υπολογίζονταν, πριν αυτή ξεκινήσει.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader