Αυτές είναι οι σειρές του Netflix που έρχονται το επόμενο διάστημα

Αυτές είναι οι σειρές του Netflix που έρχονται το επόμενο διάστημα

Όσα θα προσθέσουμε στη λίστα μας αυτό το μήνα

Με μια πλούσια λίστα σε σειρές συνεχίζει το Netflix τον μήνα Απρίλιο. Η πλατφόρμα έρχεται να προσθέσει αρκετές νέες, αλλά και παλιές σειρές που συνεχίζουν με καινούργιες σεζόν. Εμείς συγκεντρώσαμε τα new entries του Netflix για να ξέρεις τι θα προσθέσεις στη λίστα σου.

Hard Cell, Netflix (12/04)

Στη σειρά “Hard Cell” θα δούμε την πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Laura Willis καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή με στεγνό χιούμορ.

Anatomy of a Scandal (15/04)

Η σειρά είναι βασισμένη στο best seller της Sarah Vaughan, το Anatomy of a Scandal, και παρακολουθεί τον James (Rupert Friend), έναν υπουργό του κοινοβουλίου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν κάτι από το παρελθόν του έρχεται στο φως. Φυσικά, η οικογένειά του, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Sophie (Sienna Miller), μπαίνει στο στόχαστρο. Η Michelle Dockery στο ενδιάμεσο, τα πάει εξαιρετικά ως εισαγγελέας στην υπόθεση του James.

Διάβασε Επίσης: Squid Game: Ο δημιουργός ετοιμάζει ταινία πιο βίαιη από τη σειρά 

Better Call Saul -  6η σεζόν (20/04)

Το Better Caul Saul φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Παρόλο που έχουμε λιγοστές λεπτομέρειες για την πλοκή, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αυτή τη σεζόν ο δικηγόρος Jimmy McGill του Bob Odenkirk θα αποδεχτεί επιτέλους την προσωπικότητά του Saul Goodman. Επίσης, πολλοί από τους χαρακτήρες του Breaking Bad εμφανίζονται στη σειρά, όπως ο Gus Fring (Giancarlo Esposito) και ο Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks) αυτό όμως που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν θα ξανασυναντηθούν Saul και Walter White;

Russian Doll - Σεζόν 2 (20/04)

Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Nadia και ο Alan μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

Heartstopper, Netflix (22/04)

Οι έφηβοι Charlie και Νick ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο και τον νεανικό έρωτα.

Διάβασε Επίσης: Νέο ρεκόρ για τη δεύτερη σεζόν του Bridgerton

The Seven Lives of Lea (28/04)

Η Λεά ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, στα 90’s , σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες.

Ozark - Σεζόν 4 - Μέρος 2 (29/04)

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους - ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

Bρείτε μας στο Instagram

Grace and Frankie - Σεζόν 7 (29/04)

Πριν από επτά χρόνια, οι ζωές της Grace και της Frankie ανατράπηκαν όταν οι μακροχρόνιοι σύζυγοί τους, τις άφησαν ο ένας για τον άλλον. Η Grace και η Frankie συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader