Το CURS>R είναι η ταινία που μοιάζει με το “Squid Game”

Το CURS>R είναι η ταινία που μοιάζει με το “Squid Game”

Έρχεται στο Netflix

Μετά την τεράστια επιτυχία του Squid Game στο Netflix ήταν θέμα χρόνου να ακολουθήσουν ταινίες και σειρές με το ίδιο ύφος. Ο λόγος για τη βρετανική ταινία τρόμου CURS>R που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην πλατφόρμα.

Το στόρι της ταινίας αφορά μια φοιτήτρια, την Kayla, η οποία εγκατέλειψε το κολέγιο και αποφασίζει να παίξει ένα σκοτεινό παιχνίδι επιβίωσης της δεκαετία του 80’,που της υπόσχεται να το χρηματικό έπαθλο των 125 χιλιάδων δολαρίων. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά όσο φαίνονται. Σύντομα η φοιτήτρια θα καταλάβει ότι στο παιχνίδι υπάρχουν επικίνδυνες καταστάσεις, προκλήσεις και στρέβλωση της πραγματικότητας, ενώ η ίδια μάχεται για να επιβιώσει. Όπως αναφέρει η περίληψη της σειράς «Μετά από μια σειρά απροσδόκητα τρομακτικών στιγμών, συνειδητοποιεί ότι δεν παίζει πλέον για τα χρήματα, αλλά για τη ζωή της»

Διάβασε Επίσης: Squid Game: Η σειρά φαινόμενο επιστρέφει για δεύτερη σεζόν

Ο Asa Butterfield του Sex Education είναι ένα από τα κύρια μέλη του καστ μαζί με τους Iola Evans, Eddie Marsan, Robert Englund, Kate Fleetwood, Ryan Gage, Angela Griffin, Joe Bolland. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το Netflix δεν έδωσε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, ωστόσο όπως γνωρίζουμε θα είναι μέσα στο 2022.

Πηγή

Πηγή Φωτογραφίας

Loader