Deceit: Μία μίνι σειρά για τον φόνο που συγκλόνισε τα βρετανικά ταμπλόιντ

Deceit: Μία μίνι σειρά για τον φόνο που συγκλόνισε τα βρετανικά ταμπλόιντ

Από την Βρετανία ορμόμενη μας έρχεται μία εξαιρετική μίνι σειρά, τεσσάρων καλά δομημένων και προσεγμένων επεισοδίων, που φέρει τον τίτλο Deceit. 

 

Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, ακολουθεί την φόρμα της δραματοποίησης που πατά γερά αλλά και εμπνέεται από μία αληθινή και συνάμα αμφιλεγόμενη μυστική επιχείρηση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας που έλαβε χώρα εν έτει 1992. 

2


H σειρά Deceit έρχεται αποκλειστικά  στο κανάλι Novacinema4 από τη Nova Cyprus από την Δευτέρα 1η Νοεμβρίου (Πρεμιέρα) και κάθε Δευτέρα στις 22:00. 


Την πρωταγωνίστρια ενσαρκώνει η εξαιρετική Niamh Algar, ως η μυστική αστυνομικός με το όνομα-κωδικό "Lizzie James". Η James είναι και αυτή που θα επιδιώξει να παγιδεύσει τον Colin Stagg, που είναι στη λίστα των βασικών υπόπτων της αστυνομίας, για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε στο Λονδίνο και που αφορούσε στο φόνο μίας νεαρής μητέρας ονόματι Rachel Nickell.  

Το στόρι ακολουθεί όλα τα βήματα της αστυνομίας και με τον τρόπο του φωτίζει μαζί και τα λάθη που έγιναν, τότε, στην εξιχνίαση της υπόθεσης φόνου της Nickell στο Wimbledon Common. Έναν φόνο που είχε απασχολήσει έντονα τα βρετανικά ταμπλόιντ, τόσο για την βαναυσότητά του όσο και για το γεγονός ότι το θύμα, η Nickell, ήταν ένα νεαρό, ξανθό, πρώην top model: Το "τέλειο θύμα" για τον βρετανίκο Τύπο.  33

Η καλογυρισμένη και προσεγμένη αυτή σειρά φέρει την υπογραφή της Emilia di Girolamo -η οποία και διεξήγαγε σχετική έρευνα αλλά και έλαβε συνεντεύξεις από εμπλεκόμενους στην υπόθεση- και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές όπου κι αν προβλήθηκε μετά την επίσημη πρεμιέρα της στην Βρετανία τον Αύγουστο που μας πέρασε. 


H σειρά Deceit έρχεται αποκλειστικά  στο κανάλι Novacinema4 από τη Nova Cyprus από την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου (Πρεμιέρα) και κάθε Δευτέρα στις 22:00. 

Το Νοvacinema4 είναι το κανάλι στο οποίο οι λάτρεις των σειρών μπορούν καθημερινά να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους πρεμιέρα κάθε βράδυ. 

Επιπλέον, το Novacinema4 δίνει καθημερινά τη δυνατότητα παρακολούθησης προηγούμενων επεισοδίων, ενώ προβάλλει κατά διαστήματα 4 επεισόδια μαζί, καθώς επίσης και μαραθωνίους κύκλων, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη σειρά που τους ενδιαφέρει σε περίπτωση που την έχουν χάσει ή που δεν έχουν προλάβει τα πρώτα επεισόδια.

 

Loader